Hlavní obsah
Hry

Najdete co nejrychleji, co je na obrázku pokojíku špatně?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Silviagaudenzi

Chcete si procvičit svůj postřeh? Máte jedinečnou šanci právě teď. Když úkol zvládnete, zařadíte se mezi ty nejlepší. A o co jde?

Článek

Úkol není nikterak těžký. Stačí si obrázek pokoje pozorně prohlédnout a zjistit, kde se nachází chyba. Což jistě tentokrát bude velmi lehké. Hledání však musí být velice rychlé. Čas stanovený pro nalezení chyby je pouhých 9 vteřin. Zkusíte to? A otestujete, jak dobrý máte svůj zrak a postřeh? Pokud tuto chybu dokážete odhalit do stanoveného času, zařadíte se mezi ty nejlepší. Tak, jestliže jste připraveni, můžete začít a do 9 vteřin najít na obrázku pokojíku chybu.

Foto: Pixabay - Silviagaudenzi

Najděte chybu na obrázku do 9 vteřin.

Anketa

Dokázali jste chybu najít včas?
Ano, v pohodě.
73 %
Ano, ale trvalo to déle.
14,3 %
Ne, nedokázali.
12,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 63 čtenářů.


Prohlídka pokoje je u svého konce. Jak rychlý byl váš postřeh? Těm, co to dokázali, patří gratulace. A ostatním, co se tolik nedařilo, patří malinká útěcha v podobě obrázku bez chyby, který si můžete prohlédnout níže. Po vzájemném porovnání již chybu najde úplně každý.

Foto: Pixabay - Silviagaudenzi

Obrázek bez chyby.

Chyba ukrytá v pokoji je zdárně nalezena. Postřeh a zrak procvičen. Tak již jenom pro kontrolu. Hledaná chyba se nachází na kolečkovém křesle, kde chybí jedno kolečko. Úkol splněn, psychický trénink taktéž, takže ještě fyzický. Můžete se jít třeba proběhnout ven nebo si zacvičit.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz