Hlavní obsah
Hry

Najdete do 9 sekund ztracené auto?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - SilkeSchmid

Relaxovat na moři na nafukovací matraci, je velmi uklidňující, ale může to být i nebezpečné. Mohl by vás proud odtáhnout na širé moře nebo se můžete nepříjemně spálit. Proto pozor.

Článek

Chlapec na obrázku je sice u břehu, ale zase k tomu ztratil své oblíbené auto. A pokud ho nenajde do 9 sekund, tak hrozí, že mu ho moře sebere navždy. A to by byl hoch moc smutný. Pomůžete mu autíčko najít? Že ano? Tak to jste moc hodní. Když to dokážete, budete k tomu ještě dobří. A to za snahu stojí. Proto všeho zanechte a dejte se do pátrání a do 9 sekund najděte na obrázku autíčko.

Foto: Pixabay - SilkeSchmid

Do 9 sekund najděte na obrázku auto.

Našli jste klukovi autíčko? Tak to je paráda! Měl by z vás nesmírnou radost, že jste tak bystří. Těžko by chlapec auto hledal, protože dozadu si nikdo nevidí. Proto hleďte kupředu a podívejte se na obrázek níže, kde je hledané auto vyznačené. A pokud se chystáte na nafukovačku, tak buďte opatrní. Ať z toho není nějaký malér. Klidné léto!

Foto: Pixabay - SilkeSchmid

A tady je ztracené autíčko.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz