Hlavní obsah
Hry

Najít 2 chyby na pustém ostrově nebude snadné. Nebo ano?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Vocablitz

Ocitnout se náhle sám na pustém ostrově není žádná výhra. Život je tam neskutečně těžký a zvláště, když tam přijde do cesty ne jedna, ale rovnou dvě chyby.

Článek

A tak je tomu i na obrázku ztroskotance na pustém ostrově. I tam se vkradla chyba, a ne jen jedna. Chyby jsou tam rovnou dvě. A najít je bude úkol pro vás, který musíte splnit do 12 vteřin. Myslíte si, že se vám to podaří? Zjistit to můžete jen tak, že to vyzkoušíte. Boj se sebou samým, s beznadějí a zoufalstvím je na pustém ostrově asi to nejtěžší. A co boj s chybami? Bude lehký nebo těžký? Dejte se do práce a do 12 vteřin najděte na obrázku 2 chyby.

Foto: Pixabay - Vocablitz

Do 12 vteřin najděte na obrázku 2 chyby.

Anketa

Našli jste snadno obě chyby?
Ano, i v čase.
24,7 %
Našli obě, ale čas nestačil.
6,7 %
V čase byla nalezena jen jedna.
30 %
Ne, vůbec nenašli.
38,6 %
Celkem hlasovalo 150 čtenářů.


Jak se vám pátralo po pustém ostrově? Bylo to snadné nebo ne? Kdo byl úspěšný, může být na sebe pyšný. Komu se nedaří, může si pomoci nápovědou v podobě obrázku bez chyb. Stačí si je oba porovnat a chyby uvidíte hned.

Foto: Pixabay - Vocablitz

Obrázek bez chyb.

Teď již chyby našel každý. Aby vše bylo tak, jak má být, je tu správná odpověď. První chyba se nachází na lebce, kde jí chybí díra na nos. A druhá chyba je na ohništi, kde pod plameny chybí dřevo. Poprali jste se s nástrahami pustého ostrova se ctí? Tak to je skvělé. Teď si můžete zapřemýšlet, jaké tři věci byste si vzali na pustý ostrov.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz