Hlavní obsah
Umění a zábava

Najít chybu do 15 sekund na rodinné večeři dokáží opravdu jen ti nejlepší

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - dandelion_tea

Rodina se sešla u společné výborné večeře. I když vše probíhá na první pohled bezchybně, tak na druhý už se tam chybička nachází. A to je úkol pro všechny, kdo mají skvělý postřeh.

Článek

Rádi vše důkladně do detailu prohledáváte? Tak jste na správném místě. Můžete si ověřit, jak je nejen váš postřeh, ale i zrak bystrý a rychlý. Chcete-li si jej otestovat, splňte následující úkol. Na obrázku rodinné večeře se vyskytla chyba. Vaším úkolem je ji najít do 15 sekund. Zvládnete-li to, zařadíte se mezi ty nejlepší. Tak s chutí do toho.

Foto: Pixabay - dandelion_tea

Odhalte chybu na obrázku do 15 sekund.


Anketa

Stačilo vám 15 sekund na objevení chyby?
Ano, bohatě stačilo.
33,1 %
Ne, nestačilo, ale chyba byla nakonec objevena.
9,4 %
Ne, vůbec nestačilo a chybu se najít nepodařilo.
57,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 287 čtenářů.

Pátrali jste všude a důkladně? Jestliže ano, tak jistě nebyl problém chybu najít. Ještě tápete a nejste si jistí, kde se chyba nachází? Tak je tu pro vás obrázek níže, který hledanou chybu nemá. Prohlédněte si jej a najít chybu již nebude těžké.

Foto: Pixabay - dandelion_tea

Obrázek rodinné večeře bez chyby.


Podařilo se? Nyní jste určitě již chybu na rodinné večeři našli. A jak tedy zní odpověď na otázku, kde se skrývá chyba na obrázku? Správnou odpovědí je chybějící prostřední knoflík na růžovém tričku maminky. Dnešní dávka postřehu, relaxace a zábavy je u konce. Můžete se však těšit na příště.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz