Hlavní obsah
Hry

Najít chybu na obrázku do 8 vteřin bude snadné. Nebo ne?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Vocablitz

Když děti sledují pohádku v televizi, tak je většinou chvíli vzácný klid. Jelikož se to s televizí, tablety či mobily nemá přehánět, tak toho klidu příliš není. A zvlášť, když se tam vloudí chyba.

Článek

A až by jí děti objevili, kdo ví jak by reagovali. Jeden by se smál, druhého by mohl popadnout vztek a třetí by mohl lítostivě plakat. Každé dítě i dospělý člověk je jiný. A každý na danou situaci reaguje úplně odlišně. Proto než se strhne mela, je třeba chybu najít. A to už je práce pro vás. Máte na to jen 8 vteřin. Pokud se tedy nechcete dočkat dětského vřískotu, přehnaného smíchu či pláče, dejte se do hledání. A do 8 vteřin najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - Vocablitz

Do 8 vteřin najděte chybu na obrázku.

Anketa

Našli jste chybu do 8 vteřin?
Jasně, že ano.
75,3 %
Jasně, že našli, ale trvalo to déle než 8 vteřin.
9,5 %
Jasně, že zase ne.
15,2 %
Celkem hlasovalo 389 čtenářů.


Stihli jste najít chybu dříve než jí objeví děti? Jestliže jste to stihli do 8 vteřin, tak jste borci a zažehnali jste rozrušení chvíle klidu. Pokud ještě hledáte, pospěšte si. Máte k tomu níže pomoc v podobě obrázku bez chyby. S ním už nebude těžké chybu najít.

Foto: Pixabay - Vocablitz

Obrázek bez chyby.

Jak by asi děti reagovali, až by si všimli, že růžové myšce v televizi chybí dlouhý ocásek? Nejspíš by se smáli, ale někdo by si mohl i poplakat. A právě chybějící ocásek byl hledanou chybou. Užijte si ještě poslední minuty klidu, než vám je někdo přeruší.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz