Hlavní obsah
Hry

Najít chybu v dětském pokojíku do 9 vteřin nebude snadné. Zvládnete to?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Dandelion_tea

Luxusní dětský pokojíček je opravdu nádherný. Je snem každého dítěte. Není nic, co by se mu dalo vytknout. Nebo ano? Jedna věc by se našla. Víte, která?

Článek

Takovýto krásný nový pokoj, pěkně uklizený, by si přálo leckteré dítě. Není co mu vytknout. Je prostě dokonalý. Ba ne, jedna vada či chyba se tam nachází. Jste schopni jí identifikovat? Na její nalezení máte však pouhých 9 vteřin. I přesto si troufáte? Pokud stále odpovídáte ano, tak je to super a můžete se bez otálení pustit do práce. Na obrázku dětského pokoje najděte do 9 sekund chybu.

Foto: Pixabay - Dandelion_tea

Najděte chybu na obrázku do 9 vteřin.

Anketa

Zvládli jste chybu identifikovat?
Ano a v čase.
50,5 %
Ano, ale trvalo to déle.
14,4 %
Ne, nezvládli.
35,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 194 čtenářů.


Prohlídka dětského pokoje se blíží ke svému závěru. Byli jste schopni chybu odhalit? Ano? Tak to je skvělé! Komu se nedaří, tak je tu níže obrázek bez chyby, který vám po vzájemném porovnání pomůže chybu odhalit.

Foto: Pixabay - Dandelion_tea

Obrázek bez chyby.

Pomohl vám obrázek bez chyby? Bezpochyby ano. Ale, aby váš tip byl opravdu správný, tak je tu potvrzení v podobě řešení. Chyba se nachází na palandě, kde chybí žebřík, po kterém lezou děti nahoru. Kdo chybu uhádl, tomu patří gratulace. Kdo ne, nevadí i snaha se cení. A příště vám to půjde zase o něco lépe.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz