Hlavní obsah
Hry

Najít chybu ve školce do 16 sekund bude tentokrát opravdu těžké

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - RosZie

Děti ve školce si spokojeně hrají. Mají tam spoustu nádherných hraček, které jim dělají velkou radost. Při hraní a malování však objevili jednu malou nesrovnalost. Přijdete na ní také?

Článek

Ve školce si děti užijí mnoho zábavy. Malují, hrají si s hračkami, staví si kostky a výborně se u toho baví. Jejich tváře jsou samý úsměv. A ten je neopustí ani když objeví chybu. A víte jakou? Zkuste jí najít. A věřte, že to nebude nikterak jednoduchý úkol. Jen opravdu ti dobří by na ní mohli přijít. Chcete-li tedy dětem udělat radost, vydejte se na prozkoumávání školky a najděte drobnou chybu. A aby to nebylo tak těžké, máte na to celých 16 sekund. Tak s radostí do toho.


Foto: Pixabay - RosZie

Najděte chybu na obrázku do 16 sekund.

Anketa

Přišli jste na danou chybu?
Ano, zajisté a ve stanoveném čase.
28 %
Ano, ale 16 sekund bylo málo.
7,7 %
Ne, ani náhodou.
64,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 182 čtenářů.


Prozkoumávání školky a všech hraček je u konce. Tak jak jste si vedli? Podařilo se vám drobnou chybičku najít? Komu se to povedlo tak klobouk dolů a velký potlesk. Kdo úspěšný nebyl, tomu patří pochvala za snahu a pro útěchu je níže obrázek bez chyby, kde po vzájemném srovnání chybu jistě uvidí.


Foto: Pixabay - RosZie

Obrázek školky bez chyby.


Pomohl vám obrázek bez chyby? Určitě ano. A na jakou tedy nesrovnalost děti přišli? Vlevo v poličce sedí medvídek, kterému chybí na jedné nozičce chodidlo s prstíky. Děti se radují, že jste šikovní a vaše oči si po takovém výkonu zaslouží odpočinek.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz