Hlavní obsah
Hry

Najít všechny chyby při vyučování do 15 vteřin, bude dřina. Troufnete si?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Lifeisnurul

Pan profesor je velice přísný. Vše musí být perfektní a nic nesmí výuku narušovat. Co bude dělat až zjistí, že se na jeho vyučování nachází chyby? Je třeba je rychle najít.

Článek

Nikdo z žáků netouží vidět vzteklý a naštvaný obličej přísného profesora. Aby se tomu včas předešlo, je třeba co nejrychleji najít chyby vyskytující se na obrázku. Chyby jsou celkem 3 a čas na jejich nalezení je 15 vteřin. Tak si pospěšte. Pan učitel se již začíná trochu mračit. Dejte se do pátrání a do 15 vteřin najděte na obrázku 3 chyby.

Foto: Pixabay - Lifeisnurul

Do 15 vteřin najděte na obrázku 3 chyby.

Anketa

Stihli jste najít všechny 3 chyby?
Ano, v pohodě stihli.
23,2 %
Chyby jsme našli všechny, ale až po delší době.
15,2 %
V 15 vteřinách jsme našli jen jednu nebo dvě.
37,5 %
Nenašli jsme žádnou.
24,1 %
Celkem hlasovalo 112 čtenářů.

Jak se vám při hodině pátralo? Nepřistihl vás pan profesor? Pokud jste našli všechny tři chyby v čase, tak klobouk dolů. Jste dobří. Kdo se s tím trochu trápí, tak přichází pomoc v podobě obrázku bez chyby. Porovnejte si je a chyby snadněji odhalíte.

Foto: Pixabay - Lifeisnurul

Obrázek bez chyb.

Chyby jsou již odhaleny a vztek pana profesora zažehnán. Nyní si můžete své výsledky pátrání zkontrolovat. První chyba se nachází na kravatě profesora, kde chybí jeden bílý proužek. Druhá chyba je na jeho saku, kde mu chybí dírka na knoflík. A třetí chyba je na obrázku na zdi, kde paní chybí na brýlích část obroučku na nose. Byla to fuška, ale byli jste šikovní. Jen tak dál.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz