Hlavní obsah
Umění a zábava

Náročný úkol jen pro ty nejlepší. Troufnete si na něj?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Mister_pittinger

Hledání chyby na obrázku je nejen zábava, ale i relaxace. Někdy však může potrápit váš zrak i mozek více, než se zdá. A stejně tak tomu může být i v následujícím úkolu.

Článek

Mladíci z hudební skupiny právě zkouší svoje songy na vystoupení. Zdá se, že je vše řádně připravené a klape tak, jak má. Ale co to? Stala se nemilá věc. Došlo k chybě a zkoušení je ohroženo. Aby zkoušení nebylo ukončeno dříve než začalo, musí se nejprve chyba najít. A to je úkol pro vás. Musíte chybu co nejdříve odhalit. To znamená nejpozději do 12 vteřin. Zkusíte to? Ano? Tak to je super. Mladí muzikanti budou mít radost. Tak se ničím nezdržujte a do 12 vteřin najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - Mister_pittinger

Najděte chybu na obrázku do 12 sekund.

Anketa

Byli jste při hledání chyby úspěšní?
Ano, byli a chybu včas našli.
55,6 %
Částečně, chybu jsme sice našli, ale až po delším pátrání.
8,3 %
Ne, nebyli a chybu neobjevili.
36,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 36 čtenářů.


Průzkum u mladých muzikantů je u konce. Dokázali jste odhalit, kde se skrývala chyba? Pokud ano, tak jste opravdu velmi dobří. Jestliže se vám nedaří, je tu pomoc v podobě obrázku bez chyby. Zkuste si oba detailně porovnat a uvidíte, zda chybu najdete.

Foto: Pixabay - Mister_pittinger

Obrázek bez chyby.

Pomohl vám obrázek bez chyby? Určitě ano. Ale, aby vše bylo uvedeno na pravou míru, tak je tu řešení. Chyba se ukrývá na kytaře vlevo, na které chybí na spodní straně kolíky k utahování strun. Super. Chyba je objevena a skupina může dále pokračovat v hraní. Skvělá práce a nyní si můžete jít třeba poslechnout nějakou písničku.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz