Hlavní obsah

Někde se schovává papoušek. Najdete ho do 11 sekund?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Brightside

Uletěl papoušek a někam se schoval. Máte 11 sekund na to, abyste ho našli. Budete tak dobří a dokážete to? Skvělá rozcvička pro vaše oči.

Článek

Hádanky a obrázkové hlavolamy jsou velice populární. Prověří vaše oči i mozek a poskytnou vám skvělou zábavu a odreagování se od stresu. Ne jinak je tomu i u následujícího obrázku. Na něm se někde zatoulal neposedný papoušek. Musíte však nepolapitelného ptáčka objevit do 11 sekund. Úkol se zdá býti jednoduchý, leč oči možná dostanou více zabrat, než si myslí. Prokažte tedy svojí vizuální zdatnost a pusťte se do hledání. Vteřiny běží, tak pozor, ať vám papoušek neuletí.

Najděte na obrázku papouška do 11 vteřin.

Foto: Brightside

Uletěl papoušek. Najděte ho do 11 vteřin.

Anketa

Chytili jste papouška včas?
Ano, neměl šanci, byl objeven do pár sekund.
78 %
Ano, ale chvíli mě trápil, než byl objeven.
11 %
Ne, ptáček se ztratil, asi uletěl. Prostě tam není ať koukám, jak koukám
11 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 245 čtenářů.

Váš čas vypršel. Podařilo se vám papouška lapit? Můžete to zkoušet, dokud ho nenajdete. Pokud už vám vsak došly síly i trpělivost, tak tady máte řešení. Barevný papoušek se mazaně skrývá v prostřední řadě úplně vlevo nad pejskem. Na obrázku níže si můžete řešení zkontrolovat.

Foto: Brightside

Papoušek se ukryl uprostřed úplně vlevo nad pejska.


Potrápila vás hádanka nebo to byla brnkačka? Ať už tak či onak, nejdůležitější je zábava a úsměv na rtech. Pokud vám ho papoušek na rtech vykouzlil, tak svůj úkol splnil na jedničku.


Zdroj: Autorský text
Jagranjosh.com

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz