Hlavní obsah
Hry

Objevit chybu v kanceláři do 8 vteřin bude vaším úkolem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Popmelon

V prostorné kanceláři pracuje žena, která má ráda rostliny. Má jich kolem sebe dost, aby se při práci cítila příjemně. Přesto se v její kanceláři vyskytla nepříjemná chyba. Najdete jí?

Článek

Soustředit se na práci jde v příjemném prostředí mnohem lépe. Nesmí jej však nic narušit. A to se právě stalo na obrázku, kde došlo k chybě. Dokážete ji odhalit do 8 vteřin? Vyzkoušejte si svůj postřeh právě teď. Prohlédněte si pozorně, ale zároveň rychle obrázek ženy v kanceláři. A do 8 vteřin zkuste najít na obrázku chybu.

Foto: Pixabay - Popmelon

Do 8 vteřin najděte na obrázku chybu.

Anketa

Našli jste do 8 vteřin chybu?
Ano, našli.
72,2 %
Chybu jsme našli, ale až po více jak 8 vteřinách.
13,5 %
Ne, chybu jsme vůbec nenašli.
14,3 %
Celkem hlasovalo 133 čtenářů.


Dokázali jste v kanceláři chybu najít? Jestli ano, tak jste podali skvělý výkon. Komu se tolik nedaří, vůbec nevadí. Pro snadnější nalezení chyby je tu pro vás obrázek bez chyby. Pečlivě si je oba prohlédněte a chyba je vaše.

Foto: Pixabay - Popmelon

Obrázek bez chyby.

Nyní už to bylo lehké, že? A kde se skrývá daná chyba? Chyba se nalézá na židli, které chybí čtvrtá noha. Super. Chyba byla včas odhalena, aby paní nespadla ze židle. A teď může v klidu pokračovat ve své práci. Stejně jako vy.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz