Hlavní obsah
Hry

Obrázek sněhové idylky s dětmi ukrývá jednu chybu. Najdete ji do 11 sekund?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Albert-Paul

Děti milují sníh, ať jsou velcí nebo malí. Jakmile napadne, ihned se vydají brouzdat do závějí. Stejně jako na zimním zasněženém obrázku.

Článek

Děti si cupitají v nádherné zasněžené přírodě a na první pohled se nezdá, že by bylo na obrázku něco špatně. Ale přeci jen malá chybička se vloudila.

Dokážete tuto chybu na obrázku odhalit? Že se o to pokusíte? To je výborné! Jen si pamatujte, že musíte chybu objevit do 11 sekund. Pak budete opravdoví machři. Vydejte se tedy na detektivní výpravu do romanticky zasněžené přírody s běhajícími dětmi. K tomu ještě nádherně svítí sluníčko. Tak hodně štěstí při hledání.

Foto: Pixabay - Albert-Paul

Najděte chybu na obrázku do 11 sekund.

Anketa

Odhalili jste chybu do 11 sekund?
Ano, byla to hračka, chyba byla objevena v pohodě do 11 sekund.
89,7 %
Chyba byla objevena, ale bohužel až po limitu.
3,6 %
Žádná chyba nebyla nalezena.
6,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 581 čtenářů.


Dokázali jste odhalit chybu na obrázku do 11 sekund? Jestliže ano, tak jste opravdu velmi dobří pozorovatelé a neunikne vám žádný detail. Logické myšlení vám není cizí a váš postřeh je velice rychlý.

Pokud na to stále nemůžete přijít, tak by vám mohla pomoci nápověda. Když na danou věc či osobu svítí z jedné strany sluníčko, co se vytváří na druhé straně? Už víte? Ano správně! Je to stín. A chybou na obrázku tedy je, že ačkoliv na obě děti svítí sluníčko, tak jednomu z dětí chybí jeho stín. Podívejte se na obrázek, kde je vše správně.

Foto: Pixabay - Albert-Paul

Správný obrázek bez chyby.



Potrápili jste vaše mozkové závity? To je dobře. Procvičovat svůj mozek a bystrost je důležité a nikdy nevíte, kdy se vám to bude hodit.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz