Hlavní obsah
Hry

Obrázek šťastné rodinky má jednu chybu. Dokážete ji najít?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Tank 153

Není nic krásnějšího, než když se sejde celá rodina a společně stráví v klidu a pohodě příjemné chvíle. Třeba na gauči u televize. Ale vše není tak bezchybné, jak se na první pohled zdá.

Článek

Společně strávené chvíle s celou rodinou jsou v dnešní době stále těžším úkolem. A když se to podaří a ještě k tomu v klidu a pohodě, tak už se z toho stává vzácnost. Propagovat svůj názor a ani o trochu neustoupit je doménou mnoha lidí i dětí. Pak komunikace není vůbec snadná. To však naštěstí nehrozí u rodinky na obrázku. Ta září pohodou a štěstím. Ale přesto se tam jedna chyba nachází. Uhodnete jaká? Nezapomeňte však, že na její nalezení máte jen 9 sekund. Máte-li vše připraveno a jste plně odhodláni najít na idylce chybu, dejte se do toho. A do 9 vteřin najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - Tank 153

Najděte chybu na obrázku do 9 sekund.

Anketa

Dokázali jste chybu najít?
Ano, v pohodě a v čase.
53,7 %
Dokázali, ale až po delší době.
8,3 %
Ne, nedokázali.
38 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 540 čtenářů.


Podařilo se vám rozklíčovat chybu na obrázku rodinné idylky? Jestli ano, tak přijměte gratulaci. Pokud si nejste jistí, podívejte se na obrázek níže, který je bez chyby. Po vzájemném porovnání na chybu jistě přijdete.

Foto: Pixabay - Tank 153

Obrázek bez chyby.

Zadařilo se? Byla záhada odtajněna? Určitě ano. A tedy pro upřesnění, chyba se nachází na levé poličce, kde jí v pravé části chybí podpěra. Ještě, že polička nespadla tatínkovi na hlavu. To by bylo hned po rodinné idylce. Vše dobře dopadlo a vy si můžete jít užít chvíle pohody se svojí rodinou.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz