Hlavní obsah
Hry

Odhalíte chybu na obrázku do 9 vteřin?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Dandelion_tea

Jaro už vyčkává za vraty, kdy se otevřou, aby mohlo vstoupit. Chvíli to ještě potrvá, ale zahrádka už se hlásí o první péči. Je čas se na ní přijít podívat a zjistit co bude potřeba opravit.

Článek

Jaro už klepe na dveře a začíná se hlásit o slovo. A jeho volání bude čím dál silnější. Proto je potřeba řádně zkontrolovat, co vše je po zimě třeba udělat či opravit vzniklé závady. A ten samý úkol vás čeká právě nyní. Na obrázku jarní zahrádky se nachází chyba a je na vás, abyste ji co nejrychleji odhalili. Co nejrychleji, znamená do 9 vteřin. Zvládnete-li to, zařadíte se k těm nejšikovnějším. Pokud přijímáte tuto výzvu, začněte hned se splněním úkolu a do 9 vteřin najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - Dandelion_tea

Do 9 vteřin najděte chybu na obrázku.

Anketa

Objevili jste chybu na zahrádce do 9 vteřin?
Ano, dokázali jsme to.
22,1 %
Ano, objevili, ale až po 9 vteřinách.
8,2 %
Ne, nedokázali a chybu neobjevili.
69,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 267 čtenářů.


Zahrádka i náčiní je zkontrolované. Dokázali jste chybu najít? Kdo ano, a ještě k tomu včas, tak je opravdu dobrým detektivem. Pro ostatní je tu nápověda v podobě obrázku bez chyby a při jejich srovnání už nebude problém chybu odhalit.

Foto: Pixabay - Dandelion_tea

Obrázek bez chyby.

Tak teď už jste jistě odhalili závadu na jarní zahrádce, kde už jsou připravena i náčiní potřebná k její údržbě. A právě na jednom z nich je závada. A tím náčiním je rýč, kde na konci násady chybí rukojeť, aby se měl rýč za co držet a snáze se s ním pracovalo. Výborná práce. Úkol zdárně splněn. A teď honem na opravdovou zahrádku.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz