Hlavní obsah
Hry

Otestujte si svůj postřeh. Ti nejlepší to zvládnou za pár vteřin. A co vy?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Skitterphoto

Někdo koukne a hned vidí, že je něco v nepořádku. Jiný to prohlíží dlouhou dobu a ne a ne najít to, co by měl či na to hledí a přesto to nevidí. Každý jsme nějaký. Chcete zjistit, jak jste na tom vy?

Článek

Posilovat postřeh je důležité. Zaměstnáte tím nejen mozek a logické myšlení, ale procvičíte si i svůj zrak. Čím rychlejší postřeh, tím jste lepší. Obrázkové úkoly jsou zábavnou hrou, ke které žádné hrací kostky nepotřebujete. I když.. Dnes je potřebovat budete. A to ty na obrázku, na kterém se nachází chyba. Vaším úkolem je tuto chybu co nejrychleji odhalit. Jste-li v hledání logických chyb dobří, zvládnete to v klidu do 9 vteřin. Vyzkoušejte to a otestujte svůj postřeh a logiku. Směle do toho.

Foto: Pixabay - Skitterphoto

Do 9 vteřin najděte chybu na obrázku.

Anketa

Bylo snadné najít chybu do 9 vteřin?
Ano, bylo. Chyba byla v pohodě nalezena do 9 vteřin.
87,3 %
Trochu to dalo zabrat. Chyba se našla, ale až po delší době.
5 %
Bylo to těžké. Chybu se odhalit vůbec nepodařilo.
7,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 181 čtenářů.


Tak do jaké skupiny, po splnění úkolu, patříte? Do těch nejlepších, co hned vše vidí? Nebo k těm, co dlouho hledají či k těm, co na to koukají a přesto nevidí? Ať už spadáte do jakékoliv skupiny, hlavní je, že jste si procvičili svůj zrak a mozek a posílili postřeh a logické myšlení. A kde je chyba schovaná? Prohlédněte si níže obrázek bez chyby a zkuste ji najít.

Foto: Pixabay - Skitterphoto

Obrázek bez chyby.


Už víte? Chyba se vloudila do prostřední kostky s červenými číslicemi. V jejím odrazu jsou místo třech puntíků jen dva. Bylo to lehké či těžké? Ať už tak nebo onak, hlavně, že to bylo zábavné.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz