Hlavní obsah
Hry

Papoušci mají chuť na jablko. Ale kam zmizelo?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - EvaMichalkova

Krásní barevní papoušci dostali chuť na šťavnaté jablíčko. Jenže se někam zakutálelo a nemohou ho najít. Potřebují někoho, kdo by jim jablko pomohl najít. Zkusíte to?

Článek

V záplavě rostlin a nádherných květů se papouškům někde zakutálelo jablíčko. Mají na něj velkou chuť, ale nikde ho nevidí. A za 9 sekund musí odlétnout. Nabídnete jim svojí pomoc a zkusíte jablíčko najít do 9 sekund? Ano? Tak to je výborná zpráva. Zajisté to pro vás nebude vůbec těžké. V pátrání můžete začít ihned. Pokud ho do 9 sekund objevíte, tak jste opravdoví borci. Tak směle do toho.

Foto: Pixabay - EvaMichalkova

Najděte do 9 sekund na obrázku jablko.

Anketa

Našli jste papouškům jablíčko?
Ano, našli jsme ho do 9 sekund.
20,3 %
Ano, našli, ale 9 sekund bylo málo.
8,9 %
Ne, vůbec nenašli.
70,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 79 čtenářů.


Tak jak to dopadlo? Pochutnali si papoušci na sladkém jablíčku? Nebo museli odletět s prázdnou? Máte-li dobrý zrak a nenechali jste se oklamat svým mozkem, tak jste jablíčko jistě ihned našli. Jestli ne, nic se neděje. Bavit se, relaxovat a procvičovat své smysly, je třeba každý den. A jste zvědaví, kde se jablko nachází? Podívejte se na obrázek níže, kde je vyznačeno.

Foto: Pixabay - EvaMichalkova

A tady je hledané jablíčko.


Možná si budete muset obrázek přiblížit. Ale opravdu tam je červené jablíčko, které splynulo s prostředím. Snad jste se dobře pobavili a na chvíli si zpříjemnili den.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz