Hlavní obsah
Hry

Podzimní obrázek s bohatou sklizní dýní obsahuje chybu. Najdete ji?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Hansuan_Fabregas

Úroda dýní byla bohatá. Chlapec z ní má velkou radost. Bude mít dost dýní na vydlabávání. Už menší radost by však měl z chyby, která se na obrázku vyskytla. Uhádnete, kde je?

Článek

Šťastný chlapec se raduje z hromady dýní, které se urodily. Už se těší, jak si z nich vydlabe ozdobu na Halloween. Jeho věrný psí kamarád je stále s ním. Podzimní idylku narušuje jen drobná chyba, která se na obrázku vyskytla. Dokážete ji najít do 8 sekund? Pokuste se o to, alespoň zjistíte, jak jste na tom se svým postřehem. Pusťte se do práce a do 8 sekund najděte na obrázku chybu.

Foto: Pixabay - Hansuan_Fabregas

Do 8 sekund najděte na obrázku chybu.

Anketa

Stihli jste chybu najít?
Ano, stihli.
57,4 %
Chybu jsme našli, ale o něco déle.
10,6 %
Ne, chybu jsme vůbec nenašli.
32 %
Celkem hlasovalo 47 čtenářů.


Jak úspěšní jste byli při hledání tentokrát? Jestliže vám nalezení chyby nedělalo vůbec žádný problém, tak máte výtečný postřeh. Pokud jste chybu nenašli, nezoufejte a berte to jako trénink na příště. Níže se můžete podívat na obrázek bez chyby a s jeho pomocí chybu také najít.


Foto: Pixabay - Hansuan_Fabregas

Obrázek bez chyby.


Hledání na podzimním obrázku je u konce. Už víte, kde chyba je? Nachází se na chlapcovo pravé kšandě, kde mu chybí přezka. Chyba je odhalena a vy se můžete pustit třeba do vydlabávání dýní.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz