Hlavní obsah
Hry

Pohádkový les si vyhlédl škodolibý skřítek a způsobil chybu. Najdete ji?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - betidraws

V pohádkovém lese je vše krásné a perfektní. Jenže se tam dostal zlomyslný skřítek a svým řáděním poničil krásu a dokonalost obrazu. Pomůžete vše napravit?

Článek

Zvířátka i děti si pobíhají po magicky zasněženém pohádkovém lese. Vše je perfektní a dokonalé do té doby, než se tam vydá zlomyslný, škodolibý skřítek, kterému se podaří vytvořit na této idylce chybu. Jenže, kde onu chybu způsobil? To už je úkol pro pátrače záhad. Chcete se připojit do jejich týmu a chybu pomoci vypátrat? Ano? Skvělé! Každý pomocník se hodí. Co bude vaším úkolem, je již jasné. Kolik však na to máte času, jasné není. Takže, na vaší pátrací akci máte jen 12 sekund. Snad vám to bude stačit, abyste objevili chybu na obrázku, kterou tam skřítek zanechal. Jste-li připraveni, vydejte se do akce. Pátrejte, co vám oči stačí.

Foto: Pixabay - betidraws

Objevte chybu na obrázku do 12 sekund.


Anketa

Podařilo se vám vypátrat skřítkovu chybu do 12 sekund?
Ano, skřítek nebyl tak dobrý a chyba byla nalezena včas.
50,5 %
Skřítek se sice snažil, ale chyba objevena byla i když to trvalo déle než 12 sekund.
15,4 %
Ne, nepodařilo. Skřítek vyhrál.
34,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 91 čtenářů.

Pátrání po chybě na obrázku skončilo. Byli jste tentokrát úspěšní? Nebo vám dala pátrací akce pořádně zabrat? Možná si stále ještě nejste úplně jistí, kde se skřítkova chyba nachází. Pokud je tomu tak, stačí se podívat na obrázek níže, jak vypadal před řáděním skřítka.

Foto: Pixabay - betidraws

Obrázek pohádkového lesa před řáděním skřítka.


Už chybu vidíte? Určitě ano. Je jím chybějící stín malého stromečku u cesty vlevo, vedle růžové lampy. Skvělá práce. Záhada byla odhalena. Mysl a oči procvičeny. A tak to má být.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz