Hlavní obsah
Umění a zábava

Postřehový test. Umíte najít chybu na obrázku do 9 vteřin?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Geralt

Máte dobrý postřeh a rychlé oči? Tak je tu úkol přímo pro vás. Můžete si na něm otestovat, jak dobří jste v hledání chyby na obrázku. Procvičíte si zrak, mysl i postřeh.

Článek

Hledání chyby na obrázku je oblíbená relaxační logická hra, kde musíte mít skvělý zrak a rychlý postřeh. Vaše mysl se musí umět zaměřit na detaily a logicky vyvodit, co je špatně. Tím si váš mozek může alespoň na malou chvíli odpočinout od všedních starostí. Chcete-li si takový úkol vyzkoušet, máte možnost právě teď. Na obrázku zkuste najít chybu do 9 vteřin. Dokážete-li to, jste na tom se svým postřehem velmi dobře. Nenechte se tedy ničím rozptylovat a do 9 vteřin najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - Geralt

Najděte chybu na obrázku do 9 vteřin.

Anketa

Zvládli jste chybu objevit do 9 vteřin?
Ano, zvládli.
91,2 %
Zvládli, ale až po časovém limitu.
4,1 %
Ne, nezvládli.
4,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1220 čtenářů.


Jak vám prozkoumávání obrázku a hledání chyby šlo? Zařadili jste se mezi ty nejlepší nebo stále ještě bezradně tápete? Pokud si nevíte rady, je níže obrázek bez chyby, který vám usnadní chybu najít. Oba si vzájemně porovnejte a chybu máte v kapse.

Foto: Pixabay - Geralt

Obrázek bez chyby.

Už jste chybu objevili? Zajisté ano. Aby však bylo vše tak, jak má být, je tu řešení úkolu. Chyba se skrývá v chybějícím levém předním kole autobusu. Pokud jste se při hledání pobavili a odreagovali, tak je vše zdárně splněno. A s každým dalším úkolem budete lepší a hledání bude lehčí.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz