Hlavní obsah
Hry

Pozor, krokodýl! Najdete ho do 9 sekund?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - d_alexander33

Máčet si nohy v jezírku, není dobrý nápad. Číhá tam totiž krokodýl. Zahlédnete ho dříve, než on zbystří dámské nohy v jezírku?

Článek

Relaxovat a ochlazovat se v průzračném jezírku obklopeném hustou zelení, je opravdu nádhera. Ale jen na první pohled. Někde tam totiž číhá krokodýl a to už zase taková paráda není. Musíte ho včas odhalit. Dokážete to? Máte na to pouhých 9 sekund. Zaostřete svůj bystrý zrak na plné obrátky, abyste stihli krokodýla v daném čase najít. Seberte všechnu odvahu a pusťte se do hledání. Pátrejte rychle a do 9 sekund najděte na obrázku krokodýla.

Foto: Pixabay - d_alexander33

Do 9 sekund najděte na obrázku krokodýla.

Anketa

Stihli jste krokodýla najít včas?
Ano, v pohodě stihli.
84,1 %
Krokodýla jsme sice našli, ale až po daném čase.
4,1 %
Ne, vůbec jsme krokodýla nenašli.
11,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 290 čtenářů.


Prohledali jste jezírko i hustou zeleň důkladně? Jestli ano, pak jste krokodýla zajisté úspěšně objevili. A patří vám velká gratulace. Váš postřeh je znamenitý. Pokud vás krokodýl potrápil, nesmutněte. Potrápil již mnoho lidí před vámi a ještě jich mnoho potrápí i po vás. Trénink postřehových schopností se také počítá. A hlavně jde o zábavu a relaxaci. Na obrázku níže se můžete podívat, kde se krokodýl schovává. A až se půjdete koupat někam do jezírka, tak pozor na krokodýla.

Foto: Pixabay - d_alexander33

A tady se ukryl krokodýl.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz