Hlavní obsah
Hry

Pozor na pavouka v bonbónech. Najdete ho dřív, než bude pozdě?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - SabFrei

Slaďoučké bonbóny všech možných barev, tvarů, chutí a vůní milují nejen děti. Ale pozor, je v nich pavouk. Najdete ho co nejrychleji?

Článek

Pestrobarevné bonbóny různých tvarů lákají k ochutnání. Ale pozor, buďte obezřetní a důkladně si je prohlédněte, než se pustíte do ochutnávky. Někde tam číhá pavouk a vy ho musíte do 8 sekund najít. Myslíte, že to zvládnete? Vyzkoušejte své postřehové schopnosti na bonbónovém úkolu. Abyste si mohli na sladkostech pochutnat, musíte nejdříve ulovit pavouka. Tak se více nezdržujte a do 8 sekund najděte na obrázku pavouka.

Foto: Pixabay - SabFrei

Do 8 sekund najděte na obrázku pavouka.

Anketa

Ulovili jste pavouka včas?
Ano, ulovili.
45,5 %
Ulovili, ale času bylo potřeba více.
4,5 %
Ne, neulovili a vůbec ho nenašli.
50 %
Celkem hlasovalo 44 čtenářů.


Byl hon na pavouka úspěšný? Pokud ano, váš zrak i postřeh jsou na skvělé úrovni. Jen tak dál. Komu se pavouka najít nepodařilo, nevadí. Berte to jako trénink na příště. To již budete o poznání lepší. Za odměnu si zobněte sladký bonbón. Ale pozor, nepřežeňte to, pro zuby je mnoho sladkostí nepřítelem. A na obrázku níže se můžete podívat, kam se pavouk ukryl.

Foto: Pixabay - SabFrei

A zde se pavouk ukryl.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz