Hlavní obsah
Hry

Procvičte si svůj postřeh a najděte chybu do 7 vteřin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Vocablitz

Chlapec večer v pokoji sleduje svůj oblíbený pořad o vesmíru. Je do něj natolik zabraný, že vůbec nevnímá okolí a tudíž si ani nevšiml vyskytující se chyby. Dokážete ji najít vy?

Článek

Když je člověk zabraný do něčeho zajímavého, tak snadno leccos ostatní přehlédne. Svojí pozornost zaměří na to své oblíbené a ostatní jde stranou. Pomůžete chybu odhalit? Zaměřte svojí pozornost na obrázek a pokuste se na něm najít chybu. Pátrejte co nejrychleji, protože čas na její nalezení je jen 7 vteřin. Pobavíte se, odreagujete a procvičíte svůj postřeh. Tak se dejte do práce a do 7 vteřin najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - Vocablitz

Do 7 vteřin najděte na obrázku chybu.

Anketa

Byla chyba včas nalezena?
Ano, byla.
74,3 %
Byla, ale čas nestačil.
8,9 %
Ne, vůbec nebyla.
16,8 %
Celkem hlasovalo 101 čtenářů.


Objevili jste na obrázku chybu? A stihli to do 7 vteřin? Tak to jste skvělí. Váš postřeh je velmi dobrý. Jestliže jí ještě nevidíte, je tu pro vás malá pomoc v podobě obrázku bez chyby. Oba si je porovnejte a chyba se hned vynoří.

Foto: Pixabay - Vocablitz

Obrázek bez chyby.

Výborně. Chyba byla úspěšně nalezena a chlapec si jí vůbec nevšiml. A kde se nachází? Kosmonautovi v televizi chybí jedna rukavice. Úkol je dokončen a vy se můžete třeba podívat na něco pěkného v televizi.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz