Hlavní obsah
Hry

Rybičky, rybáři jedou. A mají za úkol ulovit odlišnou rybičku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - keenyam

Staňte se na chvíli rybářem a pojďte si zachytat do vod, kde se to rybičkami jen hemží. Chytání je na rychlost a přesnost. Jdete do toho?

Článek

Voda je plná rybiček a rybáři na břehu už jsou nedočkaví. Mají za úkol vylovit jednu jedinou rybku, která se od ostatních liší. Její odlišnost je nepatrná a vyžaduje ostrý zrak. Ulovit jí však musí do 12 sekund. Opravdu těžký úkol.

Přidáte se k ostatním rybářům a pokusíte se odlišnou rybičku najít a ulovit? Pokud ano, tak směle do toho. Rybičky se snaží uplavat a čas běží. Vaše oči musí být opravdu rychlé a pozorné. A vyhrává ten, kdo daný úkol zvládne. Hodně štěstí při chytání rybky.

Foto: Pixabay - keenyam

Ulovte odlišnou rybku.

Anketa

Podařilo se vám ulovit odlišnou rybičku do 12 sekund?
Ano, byla ulovena do 12 sekund.
65,2 %
Rybička sice byla ulovena, ale až po časovém limitu.
17,4 %
Ne, rybičku se nepodařilo ulovit.
17,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 155 čtenářů.


Tak jak vám šlo chytání rybiček? Že to byla hračka? Tak to jste skvělí rybáři. Anebo ji stále nemůžete ulovit? Rybka se výborně skrývá. Chcete vědět, která rybička byla ta odlišná? Tak se podívejte na obrázek níže.

Foto: Pixabay - keenyam

A tady je odlišná rybička.

Její odlišnost tkví v tom, že má čárku jako ústa a druhou čárku na ocasní ploutvi. Už ji vidíte? Hlavně, že jste se pobavili a potrénovali vaše oči na příště. Jistě se vám to bude hodit.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz