Hlavní obsah
Hry

Rychlá postřehovka. Objevte chybu ve velmi krátkém čase

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Hobim

Příjemně pohladit srdce i duši, můžete zpěvem a hraním na kytaru. A vůbec nezáleží, zda jste zdrávi nebo máte handicap. Hudba lidi spojuje. A když se vloudí chybička, je třeba ji hned odstranit.

Článek

A stejně tak je tomu na obrázku. Dívky při hraní září radostí a štěstím, ať už mohou chodit nebo ne. Vše je v naprostém pořádku. I když.. Jedné chybičce se tam přeci jen podařilo nepozorovaně proklouznout. Je třeba jí co nejdříve odstranit. To znamená, jí co nejrychleji najít. Musí být objevena do pouhých 7 vteřin. Nebude to snadné. Kdo však pravidelně trénuje, bude mít výhodu. Čas běží rychle, tak na nic nečekejte a do 7 vteřin najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - Hobim

Najděte chybu na obrázku do 7 vteřin.

Anketa

Objevili jste chybu v tak krátkém čase?
Ano, objevili.
71,4 %
Sice objevili, ale čas nestačil.
15,9 %
Ne, neobjevili vůbec.
12,7 %
Celkem hlasovalo 63 čtenářů.


Sedm vteřin je velmi krátká doba na hledání chyby. Byli jste i přesto úspěšní a chybu dokázali odhalit? Pokud ano, tak se můžete radovat. Pokud ne, tak nesmutněte. Je tu pro vás níže obrázek bez chyby, který vám pomůže chybu dohledat a zlepší vám tak náladu.

Foto: Pixabay - Hobim

Obrázek bez chyby.


Teď jste již chybu zajisté našli. Kdo stále neví nebo si chce jen zkontrolovat svoji odpověď, tak je tu řešení. Chyba se skrývá na invalidním vozíku, kde chybí jedno přední kolečko. Úkol je úspěšně vyřešen a vy si můžete jít třeba něco hezkého zazpívat.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz