Hlavní obsah
Umění a zábava

Společný odpočinek při šálku horké kávy nemá chybu? Anebo ano?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Tank 153

Vychutnat si výbornou kávu s někým, s kým vám je dobře, bez ohledu na věk, je vždycky příjemná záležitost. Ale, co když se tam vloudí malá chybička? Co s tím?

Článek

Odpočinkové posezení při kávě má být klidné a příjemné. Pokud je to s někým, s kým vám je dobře a koho máte rádi, tak vám ani nevadí, když se tam vyskytne chybička. Stejně jako pár na obrázku. Spokojeně se usmívají a žádné chyby si možná ani nevšimli. Takže to zbyde na vás. Musíte danou chybu najít. Ale pozor, máte na hledání jen 9 sekund. Dokážete to? Pokud jste se rozhodli hledání vyzkoušet, připravte si svůj zrak a vydejte se vstříc pátrání. A do 9 sekund najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - Tank 153

Najděte d0 9 sekund chybu na obrázku.

Anketa

Stačilo vám 9 sekund na vypátrání chyby?
Ano, v pohodě.
87,2 %
Ne, nestačilo, ale chyba nalezena byla.
3,9 %
Ne a chyba objevena vůbec nebyla.
8,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 180 čtenářů.


Tak našli jste nějakou chybu při kafíčkovém posezení? Pokud ano, tak to je super. Jestliže ne, nic se neděje. Níže si můžete prohlédnout obrázek bez chyby a třeba se vám tak podaří chybu najít snáze.

Foto: Pixabay - Tank 153

Obrázek bez chyby.

Už jste na chybu přišli? Bylo to záludné nebo jednoduché? Ať tak či onak, hlavní je zábava a relaxace. A kdeže se ona chyba skrývá? Chyba je na ženě, které chybí jedna bílá ponožka. A teď, když už chybu znáte, můžete vzít někoho milého na kávu.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz