Hlavní obsah
Hry

Super postřehovka. Do 9 vteřin najít 3 chyby. Dáte to?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Roses_street

Co si to brouzdá městskou ulicí za auto? Takové už dnes jen tak nezahlédnete. Příznivcům těchto vozidel, poskočí srdce radostí. Co však radost nepřinese, je zpráva, že se na obrázku vyskytují chyby.

Článek

A chyby, kterým se do obrázku podařilo dostat, jsou rovnou tři. S jejich hledáním si budete muset pospíšit. Musíte je všechny tři dokázat najít do pouhých 9 vteřin! Myslíte si, že je to jednoduché a že to v pohodě dáte? Tak to vyzkoušejte a uvidíte. Někdy něco, co se zdá být na první pohled těžké je nakonec jednoduché. A naopak. Co se zdá být zprvu lehké, může nakonec víc potrápit, než se zdálo. A tak je to i v životě. Tak s chutí do toho a do 9 vteřin najděte na obrázku 3 chyby.

Foto: Pixabay - Roses_street

Do 9 vteřin najděte na obrázku 3 chyby.

Anketa

Dokázali jste najít všechny chyby včas?
Ano, zajisté.
65,7 %
V čase jsme našli jen některé.
23,2 %
Najít jsme dokázali všechny tři, ale byl potřeba delší čas.
4,8 %
Ne, nedokázali jsme je vůbec najít.
6,3 %
Celkem hlasovalo 207 čtenářů.


Tak, jak jste dopadli? Bylo to pro vás na první pohled lehké, a nakonec těžké, nebo naopak? Komu se zadařilo, patří potlesk. Kdo se s tím trochu trápí, tomu patří pomoc. A ta je tu právě teď v podobě obrázku bez chyb. Oba si je prohlédněte a určit o jaké chyby jde, už nebude tak těžké.

Foto: Pixabay - Roses_street

Obrázek bez chyb.

Čas na super postřehovku vypršel a nyní zbývá už jen prozradit, kde se dané tři chyby nacházejí. Všechny tři najdete na automobilu. První chybou je jeden chybějící oranžový blinkr nad světlem. Druhou chybou je jeden chybějící stěrač na předním skle. A třetí chybou je chybějící úchytka na otevírání dveří. Bez ní byste se do auta dostávali těžko. A to už je opravdu konec pauzy a relaxace. Tak zase s chutí do práce.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz