Hlavní obsah
Hry

Super rychlá postřehovka! Najděte chybu na obrázku do 7 vteřin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Mister_pittinger

V tomto úkolu půjde hlavně o rychlost. Čas na hledání chyby se zkrátil. Půjdete přesto do toho a pokusíte se v tomto extra nízkém čase chybu objevit?

Článek

Další super výzva v hledání chyby na obrázku. Na prvním místě bude rychlost vašich očí. Chybu na obrázku jistě najdou, ale dokáží ji odhalit do 7 vteřin? Tento časový limit je velmi krátký. Uběhne jako mávnutím kouzelného proutku. Vyzkoušíte i přesto svůj postřeh? Pokud vás krátký časový limit neodradil, dejte se do prohlížení obrázku se sedícím mužem a do 7 vteřin najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - Mister_pittinger

Do 7 vteřin najděte chybu na obrázku.

Anketa

Pokořili jste 7vteřinový limit úspěšně?
Ano, chybu jsme i v tomto limitu našli.
58,2 %
Chybu jsme sice našli, ale ne v tak krátkém čase.
20,6 %
Ne, chybu jsme vůbec nenašli.
21,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 189 čtenářů.


To byla rychlost, že? Byli jste i přesto úspěšní a chybu zdárně dohledali? Tak vám patří velký potlesk. Nedaří-li se vám chybu najít, můžete si pomoci obrázkem bez chyby, který naleznete níže. S ním už zaručeně chybu objevíte.

Foto: Pixabay - Mister_pittinger

Obrázek bez chyby.

Nebylo to tak těžké, že? Chyba se dala lehce najít, jen bylo zapotřebí opravdu rychlý zrak. Procvičování postřehu je nejen zábavné, ale i užitečné. Pomůže vám se odpoutat od starostí všedních dní stejně jako třeba čtení. Tak si můžete jít, jako muž na obrázku, něco přečíst.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz