Hlavní obsah
Hry

Super výzva! Odhalte chybu do 7 vteřin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Judas-Isariot

A je tu další postřehovka. Nepůjde až tak o těžkost, ale hlavně o rychlost. Čas se zkrátil a najít chybu bude vyžadovat opravdu hbité oči. Dáte to?

Článek

Další úkol vás čeká na návštěvě v Paříži. Tentokrát je to super výzva. Odhalit chybu na obrázku nebude zas tak těžké, ale potřebný čas k hledání je pro tuto výzvu velmi krátký. Pouhých 7 vteřin! Dokážete zdolat i tuto výzvu? Překonávání a zlepšování vašich schopností je nejen přínosné, ale i zábavné. Vyzkoušejte si svůj postřeh a dokažte si, zda na to máte. Proto neváhejte a na obrázku najděte chybu do 7 vteřin.

Foto: Pixabay - Judas-Isariot

Najděte chybu na obrázku do 7 vteřin.

Anketa

Dokázali jste chybu najít v 7 vteřinách?
Ano, dokázali.
64,9 %
Chybu jsme našli, ale déle.
10,4 %
Ne, nedokázali.
24,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 134 čtenářů.


To byla rychlost, že? 7 vteřin je hnedle pryč. Dokázali jste chybu objevit? Nebylo to tak těžké. Pokud si nejste jisti, můžete si prohlédnout obrázek níže, který je bez chyby. Oba si porovnejte a chybu hned uvidíte.

Foto: Pixabay - Judas-Isariot

Obrázek bez chyby.

Najít chybu bylo snadné. Nachází se v chybějícím konci stožáru Eiffelovy věže. Kdo se však vešel do krátkého časového limitu, je opravdu dobrý a zaslouží si pochvalu. A pro ostatní je tu rada. Trénujte a budete jednou také tak dobří. Třeba již u další postřehové výzvy.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz