Hlavní obsah
Psychologie

Test osobnosti: Chcete se dozvědět, co je pro vás v životě důležité?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: astrologytests

I když to může být překvapivé, i pomocí obrázku či kresby se můžete dozvědět zajímavosti o sobě a o svém životě, o kterých jste neměli ani tušení.

Článek

Chcete-li o sobě zjistit něco nového, vyzkoušejte tento test. Udělejte si pohodlí a v klidu, ničím a nikým nerušeni, si prohlédněte následujících 8 obrázků.

Vyberte si jeden z nich. Ten, který vás nejvíce přitahuje a oslovuje. Poté si u příslušného čísla obrázku přečtěte, co vám vaše volba sděluje. Je to prosté a přitom zajímavé.
Pusťte se do vybírání obrázku.

Foto: astrologytests

Vyberte si jeden obrázek a přečtěte si, co je pro vás v životě důležité.


1) INTUICE
Výběr obrázku s číslem jedna vás nabádá, abyste důvěřovali svému vnitřnímu hlasu a přijali moudrost, která sídlí ve vaší duši. Vyzývá vás k tomu, abyste ctili svou citlivost a upřednostňovali své předtuchy před praktičností a logikou.

Nenechte se ovlivňovat názory druhých jen proto, abyste zapadli. Důvěřujte vlastní intuici, protože ta vás nikdy nezklame. Tento obrázek vás vybízí, abyste strávili nějaký čas o samotě. Třeba procházkou v přírodě. K posílení vaší intuice je důležitá pravidelná modlitba, meditace, poslech příjemné hudby, dýchání, jóga nebo čchi-kung a také vám to pomůže rozvíjet vaše jasnovidecké schopnosti.

Pokud si s něčím nevíte rady nebo se nedokážete rozhodnout, vždy se obraťte do svého nitra, protože jedině intuice zná správnou cestu. Když budete sobě důvěřovat, dojdete tam, kam potřebujete.

Rada pro vás: Vaše intuice vás dovede tam, kde potřebujete být.

2) ZNOVUZROZENÍ
Výběr druhého obrázku označuje období velkého přechodu a transformace, které povedou k významnému osobnímu růstu. Vstupujete do duchovního znovuzrození, kde se můžete sladit s vaším vyšším já. Přijměte změny kolem sebe a snažte se být co nejlepší.

Abyste však mohli zažít něco nového, musíte se nejprve zbavit toho starého. Udělejte si čas a přehodnoťte vaše základní priority. Aby vaše sny a vnitřní hodnoty byly v souladu, zbavte se všech povrchních věcí. Odstraňte své myšlenky a chování založené na vlastním egu. Jedině pokora je klíčem k úspěchu.

Rada pro vás: Svého největšího potenciálu dosáhnete osobní transformací.

3) UMÍRNĚNOST
Výběr třetího obrázku naznačuje, že máte ve svém životě uplatňovat zdrženlivost a sebekontrolu. Je možné, že se přejídáte, pijete příliš mnoho alkoholu, kouříte, nadměrně užíváte léky nebo berete drogy, nadměrně utrácíte, nadměrně cvičíte, konzumujete příliš mnoho cukru nebo kávy, hrajete hazardní hry, děláte si příliš velké starosti nebo jste posedlí nějakým problémem nebo se jinak příliš vyžíváte nebo se účastníte obsedantního nebo agresivního chování.

Pokud je tomu tak, tak tento obrázek vám chce připomenout, že takovéto chování či jednání vás vzdaluje od vašeho snu. Je nutné vyvážit vaši touhu po svobodě a dobrodružství se svými povinnostmi a tím zabránit hromadění karmického dluhu. Každý má svou stinnou stránku, kterou je třeba uznat, přijmout a milovat.

Rada pro vás: Umírněností vytváříte rovnováhu ve vašem životě.

4) ODDECHOVÝ ČAS
Výběr obrázku číslo čtyři vám naznačuje, že je potřeba si dopřát oddechový čas od nabitého programu a shonu života. Možná, že toho máte hodně, příliš tvrdě pracujete, možná jste unavení, podráždění, úzkostní nebo se jen cítíte špatně.

Pokud jste ve stresu jakéhokoliv původu nebo trávíte čas v negativním nebo toxickém prostředí, je třeba, abyste se ze situace dostali, vyléčili a nabili. Ideální by bylo vzít si dovolenou. Klidně stačí i den nebo dva a vaše duše se oživí a nabije energií. Nemusíte ani nikam jet. Stačí, když vypnete telefon a počítač a můžete lenošit doma, kouknout se na film, přečíst si dobrou knížku. Nebo zajít na masáž či na procházku do přírody.

Pokud se cítíte nejistí či zmatení, odpověď na váš problém se vám objeví právě v době odpočinku. Proto na chvíli odhoďte starosti za hlavu a věnujte se sami sobě.

Rada pro vás: Udělejte si čas pro sebe a nastolíte tím rovnováhu mezi vaším tělem a životem.

5) DUCHOVNÍ PARTNERSTVÍ
Obrázek pod číslem pět poukazuje na to, že můžete navázat významný duchovní vztah. Může přijít třeba ve formě přátelství se stejně smýšlejícími lidmi. Nebo do vašeho života vstoupí důležitý jedinec. Říká se: „Když je student připraven, objeví se učitel“. Takže až budete připraveni, přijde k vám daný jedinec a pomůže vám v duchovním růstu.

Věnujte tedy pozornost řečníkům, učitelům a autorům, jejichž učení respektujete a využijte příležitosti ke zlepšení svého duchovního růstu.

Rada pro vás: Prostřednictvím posvátného duchovního vztahu prohlubujte své spojení s Bohem.

6) ODEVZDÁNÍ SE
Obrázek číslo šest poukazuje na potřebu odpoutat se od konkrétní situace nebo preferovaného výsledku. Vaše neschopnost odevzdat se, brání vašemu úspěchu. Zoufalství blokuje projev.

Čím více se snažíte přilákat to, po čem toužíte, tím více to odsouváte. Snažte se od toho odpoutat a výsledky nechejte na Bohu. Abyste získali to, po čem toužíte, musíte tomu dát prostor, aby mohlo být vaše přání splněno. Toho dosáhnete pouze tím, že se vzdálíte ze své cesty, aby se vše mohlo vyvinout tak, jak má.

Smiřte se se svým životem takový jaký je a važte si toho, co už máte. Když budete dělat to, co vám přináší radost, místo toho, abyste se trápili nad výsledkem, tak při správném načasování dosáhnete skvělého výsledku.

Rada pro vás: Odevzdáte-li se Bohu, dosáhnete toho nejlepšího výsledku.

7) KREATIVITA
Výběr sedmého obrázku vám napovídá, abyste zapojili vaší kreativitu. Povzbuzuje vás, abyste opustili svou praktickou, logickou mysl a vážnost života. Ponoření se do hravého kreativního vyjádření vás pomůže posunout blíže k vašim cílům. Zvedne vám náladu a budete se cítit mnohem lépe.

Nezáleží na podobě kreativního vyjádření, důležité je, aby vám přinášelo radost. Může jít třeba o hru na hudební nástroj, malování, psaní, vaření, výrobu šperků, zdobení, šití, fotografování, tanec, navrhování nebo cokoliv jiného.

Prostřednictvím kreativního vyjádření můžete vyléčit disharmonii nejen ve svém těle, ale i ve svém životě. Zapojte svojí fantazii a zkuste se na svět dívat očima dítěte. Pokud znovuobjevíte kreativitu svého mládí, pak tím objevíte kouzlo ve svém životě.

Rada pro vás: Prostřednictvím kreativního vyjádření si můžete splnit své sny.

8) VYTRVALOST
Osmý obrázek ukazuje, že je čas posunout se dopředu, abyste dosáhli svých snů. Váš úspěch je na dosah. Postavte se všem výzvám čelem s odvahou, vírou a odhodláním, protože právě nyní máte sílu vše překonat a nikdy vám nebude naloženo tolik, abyste to nemohli unést.

Pěstujte duševní odolnost a stabilitu, protože klidná a stabilní mysl vytváří klidný a stabilní život. Rozvíjejte své pozitivní myšlení a nedejte prostor negativním myšlenkám. Buďte vytrvalí a věřte ve své schopnosti.

Rada pro vás : S vytrvalostí vytvoříte výjimečný život.



Zdroj: Autorský text
astrologytests.com

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz