Hlavní obsah
Astrologie

Test osobnosti: To, co vidíte jako první, prozradí, z čeho máte strach?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Valleyislelighting

V životě se můžete obávat mnoha věcí. Chcete zjistit jaký strach se skrývá uvnitř vašeho nitra? Udělejte si velmi jednoduchý test.

Článek

Tento test vám pomůže zjistit, jaké strachy a obavy se podvědomě skrývají ve vašem nitru a jak ovlivňují vaše chování a rozhodování.

Pomůže vám odhalit informace o vás, o kterých jste dosud ani nevěděli. Možná budete překvapeni jejich přesností.

Stačí se jen podívat na obrázek a to, co v prvních vteřinách zaujme váš zrak jako první, vám odhalí to, z čeho máte strach.

Foto: Valleyislelighting

Co vás v první vteřině zaujalo jako první?

Anketa

Co vidíte jako první?
Strom
40,5 %
Létající listy
4,5 %
Balónky
6,6 %
Knihu
3,6 %
Dívku
21,4 %
Světlo
23,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 440 čtenářů.



STROM:
Pokud jste viděli jako první strom, máte strach ze selhání. Bojujete s pochybnostmi a nejistotou. Vyhýbáte se riskování a mnohdy můžete být až přehnaně opatrní, což vám brání k dosažení vašich cílů. Můžete bojovat s pocitem, že nejste dost dobří a máte tendndenci se neustále srovnávat s druhými.
Váš strach ze selhání vás může dovést až k prokrastinaci. Důvodem jsou obavy z pocitu zklamání v případě selhání.
Naučte se svůj strach proměnit v motivaci a to tím, že si uvědomíte, že chyby jsou cennou zkušeností a chybami se člověk učí.

LÉTAJÍCÍ LISTÍ:
Pokud váš zrak spočinul jako první na létajícím listí, tak máte strach z neznáma. Můžete být přemoženi nejistotou.
Obáváte se toho, co vám budoucnost přinese a také máte strach se na ní připravit.
Žijete v přítomnosti a vyhýbáte se dlouhodobým plánům, protože vás příliš pohlcuje strach z nepředvídatelné budoucnosti.
Proměňte tento strach v příležitost prozkoumat život se smyslem pro dobrodružství a zvědavost.

BALÓNKY:
Vy, co jste jako první viděli balónky, tak máte strach z výšek. Jste nervózní, když se nacházíte ve výškách, třeba i při pohledu z okna nebo balkónu. Můžete při tom zažívat pocity paniky a strachu, a proto se jim vyhýbáte jak jen to jde.
Zvládnout tento strach lze postupným vystavováním se vyšším místům a čelit svému strachu čelem.

KNIHA:
Pokud jste viděli knihu jako první věc, máte strach z poznání. Cítíte se nepříjemně při získávání nových informací. Obáváte se vlastních chyb a máte strach, že budete odsouzeni za nedostatek znalostí.
Překonat tento strach můžete tím, že se budete snažit získat postupně a pomalu další znalosti třeba čtením knih nebo návštěvou kurzu. Přijměte fakt, že důležitou součástí získávání znalostí je učit se z vlastních chyb.

DÍVKA:
Byla dívka tím prvním, co jste zahlédli? Pak máte strach z odmítnutí. Co se týče socializace, máte sklony být váhaví. Bojíte se toho, že vás druzí tvrdě odsoudí, nebo přímo zavrhnou. Na základě toho si držíte od ostatních odstup, protože se tím snažíte bránit před zraněním své duše.
Tento strach se můžete pokusit překonat tím, že zariskujete a vydáte se mezi lidi, abyste došli k poznání, že ne každý člověk vás odmítne.

SVĚTLO:
Jestliže bylo světlo tím prvním, co jste spatřili, tak máte strach ze tmy. Ve tmě se vás mohou zmocnit pocity strachu a paniky.
Bojíte se toho, co se skrývá v temných stínech. Když se ocitnete sami uprostřed tmy, pohltí vás obavy z toho, co by se mohlo neočekávaného stát.
Postavit se čelem tomuto strachu můžete postupným vystavováním se temnotě, dokud se nebudete cítit dobře.

Jak dopadli vaše výsledky? Odhalily váš pravý strach? Pokud ano, je to jen dobře a pokud ne, nevadí. Důležité je, že jste se mohli na chvíli odreagovat a pobavit se.

Anketa

Odhalil výsledek testu váš strach správně?
Ano, přesně
35,4 %
Částečně
34,2 %
Ne, vůbec
30,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 158 čtenářů.


Zdroj: Autorský text
Valleyislelighting.net

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz