Hlavní obsah
Umění a zábava

Test osobnosti: Vidíte jít kočku ze schodů nebo do schodů?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Valleyislelighting

Chcete se dozvědět, jak se stavíte k výzvám? Vyzkoušejte test osobnosti, který vám prozradí váš pohled na život. A umožní vám nahlédnout do vašich schopností.

Článek

Na základě jednoduché otázky: Vidíte jít kočku ze schodů nebo do schodů? poodhalíte svojí osobnost.
Test je navržen tak, aby vám prozradil, jaký jste jednotlivec. Může vám pomoci lépe porozumět sám sobě a také to, jak vás vnímají druzí. Vaše odpověď odráží vaše skutečné myšlenky a představy.
Tento test není měřítkem úspěchu či neúspěchu, ale je nástrojem, který slouží k uvědomění si vašeho charakteru a chování. A abyste snáze porozuměli sami sobě.

Prohlédněte si obrázek a odpovězte na otázku: Vidíte jít kočku po schodech nahoru anebo schází ze schodů dolů? Berte v úvahu svůj první dojem.

Foto: Valleyislelighting

Jde kočka ze schodů nebo do schodů?


Vidíte jít kočku po schodech nahoru?
Pokud vidíte jít kočku směrem nahoru, tak jste člověk, který má optimistické vyhlídky a nadšení pro věc. Víte, že je potřeba riskovat, být odolní a ve všem vidět jen dobro. Problémy dokážete řešit nápaditým způsobem, umíte se postavit na vlastní nohy a dokážete se rychle rozhodovat.
Jste kreativní osobnost, která je otevřená novým nápadům a přístupům k životu.
Nevadí vám přijímat výzvy i když nevíte, jak se s nimi vypořádat.

Vidíte kočku scházet ze schodů dolů?
Pokud vidíte kočku scházet dolů, tak patříte k lidem, kteří mají k životu opatrnější přístup. Uznáváte stabilitu a bezpečí. Neradi riskujete.
Jste výborní organizátoři a rádi plánujete dopředu. Problémy řešíte s velkou dávkou trpělivosti. Před každým rozhodnutím si najdete čas na důkladné prozkoumání situace.
Máte logické myšlení a jste orientovaní na detail. Zároveň víte, kdy udělat krok zpět.

Tak co, jak jste dopadli? Odpovídá výsledek skutečnosti? Ať už jste byli s výsledkem spokojeni nebo ne, nejdůležitější je, že jste se přitom skvěle bavili. Mějte na paměti, že je tento test určen pro zábavu a nemá žádnou vědeckou hodnotu.

Anketa

Vidíte jít kočku po schodech nahoru nebo schází dolů?
Jde po schodech nahoru.
40,9 %
Schází ze schodů dolů.
59,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 2220 čtenářů.

Zdroj: Autorský text

Valleyislelighting.net

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz