Hlavní obsah
Hry

Test postřehu. Odhalte chybu v časovém limitu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Hobim

Romantický obchůdek jako malovaný. Před ním mnoho krásných květin a roztomile odpočívající kočička. Naprosto pohodová idylka. Přesto je něco špatně. Přijdete na to, co to je?

Článek

Před obchodem se rozléhá vůně z okouzlujících květin a kočka si spokojeně vrní přede dveřmi. Nádhernou idylku však narušuje jedna chyba. Víte jaká? Najít jí, to bude váš úkol pro následujících 8 vteřin. Během této krátké doby musíte stihnout prohlédnout obrázek a odhalit chybu, co se na něm nachází. Nažhavte tedy svůj zrak a pusťte se do boje s časem, který jde proti vám. Tak na nic nečekejte a do 8 vteřin najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - Hobim

Do 8 vteřin najděte chybu na obrázku.

Anketa

Cvrnkla vás chyba ihned do očí nebo ne?
Jasně, že ano, takže čas stačil.
46,8 %
Cvrnkla, ale až po delší chvíli.
21 %
Ne, necvrnkla vůbec.
32,2 %
Celkem hlasovalo 62 čtenářů.


Tentokrát chyba doslova bije do očí. Našli jste ji hned nebo ji ještě nevidíte? Kdo je pozorný a znalý oboru, tak ho chyba jistě hned cvrnkla do očí. Kdo si stále není jistý, je tu pro něho pomocná nápověda v podobě obrázku bez chyby. Ten vám ihned usnadní hledání a chybu objevíte v cuku letu.

Foto: Pixabay - Hobim

Obrázek bez chyby.

Bylo to jednoduché, že? Jen k tomu byla zapotřebí základní znalost angličtiny. A jak už správně tušíte, chyba se skrývá v nápisu nade dveřmi, kde chybí počáteční písmeno „f“. Jde totiž o obchod s květinami, v angličtině „flower shop“. Výborně. Dnes jste si procvičili nejen zrak a postřeh, ale i angličtinu. Super práce. A teď můžete třeba někomu darovat krásnou květinu.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz