Hlavní obsah
Hry

Test rychlosti a postřehu. Dokážete najít chybu do 12 vteřin?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Geralt

Na obrázku jsou děti z různých koutů světa. Všichni jsou veselí ať už pochází odkudkoliv. Jejich úsměvy potěší na srdci i na duši. Co však duši nepotěší je chyba, co se na obrázku nachází.

Článek

Radost a veselí dětí z celé planety může být zastíněno malým mráčkem v podobě chyby vyskytující se na obrázku. Aby vše bylo tak, jak má být, je potřeba urychleně chybu najít. Čas vyhrazený pro její hledání je 12 vteřin, což není zrovna mnoho. Bude potřeba opravdu rychlý postřeh a bedlivý zrak. Zkusíte to? Ano? Tak to je paráda! Připravte si tedy svoje oči a do 12 vteřin najděte chybu na obrázku.


Foto: Pixabay - Geralt

Do 12 vteřin najděte chybu na obrázku.


Anketa

Objevili jste chybu?
Ano a včas.
32,6 %
Ano, ale trvalo to déle.
7,8 %
Ne, vůbec.
59,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 129 čtenářů.

Prostudovali jste obrázek dětí pozorně? Pokud ano, jistě jste chybu objevili. Jestliže se vám jí nedaří najít, je tu pro vás pomoc. Níže najdete obrázek bez chyby, který vám usnadní chybu najít. Stačí si je vzájemně porovnat.

Foto: Pixabay - Geralt

Obrázek bez chyby.

Pomohl vám obrázek bez chyby? Určitě ano. Tak jen pro kontrolu je tu správné řešení. Chyba se nachází na čtvrtém dítěti zprava, kterému chybí jedno obočí. A teď, když je chyba zdárně nalezena, si můžete jít třeba hrát s dětmi nebo se věnovat jiné oblíbené činnosti, aby si zrak i mysl odpočinuli na další úkoly.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz