Hlavní obsah
Hry

Těžký úkol. 15 vteřin a 4 chyby. Troufnete si?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - RosZie

Najít chybu na obrázku vás může někdy pěkně potrápit. A což teprve, když jsou na obrázku chyby 4? To už vyžaduje opravdu velkou dávku soustředěnosti a pozornosti. Zvlášt, když je na hledání málo času.

Článek

Objevit chybu na obrázku je pro mnohé celkem jednoduché. Co když jsou však na obrázku chyby 4, to už tak jednoduché být nemusí. Obzvláště, když není časový limit nikterak dlouhý. Troufnete si i přesto na takovýto úkol? Je-li vaše odpověď ano, je jeden takový úkol právě před vámi. Musíte na obrázku najít 4 chyby do 15 vteřin. Dokážete úkol zvládnout? Jste-li plně odhodláni, pusťte se do hledání a ověřte si, jak je na tom váš postřeh i zrak. Tak hurá na to. Do 15 vteřin najděte na obrázku 4 chyby.

Foto: Pixabay - RosZie

Do 15 vteřin najděte na obrázku 4 chyby.

Anketa

Našli jste do 15 vteřin všechny chyby?
Ano, našli.
58 %
Našli jsme jen některé.
31,2 %
Nenašli jsme žádnou chybu.
10,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 138 čtenářů.


Prověřování postřehu a pozornosti se chýlí ke svému závěru. Dokázali jste v 15 vteřinách najít všechny 4 chyby nebo jen některé? Komu se nedaří najít žádnou, je tu pro ně pomoc v podobě obrázku bez chyby. Když si je oba porovnáte, chyby tak snáze odhalíte.

Foto: Pixabay - RosZie

Obrázek bez chyb.

Už je vidíte? Pokud stále ne, tak je tu řešení. První chyba je na první kočičce zleva, kde jí na tváři chybějí černé čárky. Druhá chyba je na třetí kočičce zleva, kde jí na tlapce chybí černý polštářek. Třetí chyba je na šesté kočičce zleva, kde jí na hlavě chybí černé proužky. Čtvrtá chyba je na druhém zajíčkovi zprava, kde mu v jednom uchu chybí černý pruh. Pro snadnější kontrolu je níže obrázek s označenými chybami. Tak co, bylo to těžké nebo ne? Hlavní je, jestli jste se pobavili.

Foto: Pixabay - RosZie

Chyby na obrázku.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz