Hlavní obsah
Hry

Troufnete si na náročný úkol uklízecí čety?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - RosZie

Pozvat si profesionální uklízecí četu je skvělá věc. Vše je důkladně a perfektně uklizené, jak v domě, tak i na zahradě. Takže žádný problém. Nebo, že by přeci?

Článek

Zahrada je dokonale upravená a profesionální uklízeči mají vše pod kontrolou. Nebo si to alespoň myslí. Jedna věc jim ale unikla. A najít o jakou věc se jedná, to bude vaším úkolem. Nebude to jednoduché, ale pro bystré a bedlivě pátrající oko spolu s logickým myšlením, to bude procházka růžovou zahradou. No, spíše zelenou. A procházka bude trvat 15 sekund. To je čas, který máte na to, abyste objevili chybu na obrázku. Jste připraveni? Jděte a hledejte.

Foto: Pixabay - RosZie

Objevte chybu na obrázku do 15 sekund.

Anketa

Odhalili jste chybu včas?
Jasně, byla to hračka.
11,8 %
Sice čas nestačil, ale chyba se našla.
29,4 %
Ne, chyba se nenašla.
58,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 17 čtenářů.



Prozkoumali jste profesionální ulízeče důkladně? Pokud ano, chybu jste jistě objevili. Ale i přes důkladné hledání se může stát, že chybu přehlédnete. Je-li to váš případ, tak je tu pro vás níže obrázek bez chyby pro vzájemné porovnání.

Foto: Pixabay - RosZie

Obrázek bez chyby.

Už ji vidíte? Super! Uklízecí tým může jít domů a odpočinout si a také spravit své rozbité náčiní. U koštěte vlevo, co nese pán na rameni, totiž chybí modrá koncovka. A to byla ona hledaná chyba. Skvělá práce a teď si zasloužíte odpočinek.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz