Hlavní obsah
Hry

U seniorů je veselo a pohoda. Ale přec se malá chybka vloudila. Víte jaká?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - RosZie

I v pokročilém věku se lze radovat a užívat si života. Stejně jako senioři na obrázku. Vše je pohodové a zalité sluncem. Ale přesto není něco jak má být. Nebo spíše je, jak nemá být.

Článek

Že tomu nerozumíte? Je to zcela jednoduché. Na obrázku dobře se bavících seniorů se někde ukrývá chyba. Něco tam chybí či přebývá. A vaším úkolem bude chybu najít, což se nezdá být až tak těžkým úkolem. Ale jen tak jednoduché to nebude. Chybu totiž musíte najít do 11 sekund. A to už je mnohem větší výzva. Troufnete si na ní? Jestliže ano, připravte si svůj ostrý zrak a pusťte se do hledání. Do 11 sekund najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - RosZie

Do 11 sekund najděte chybu na obrázku.

Anketa

Dokázali jste najít chybu včas?
Ano, bez problémů.
29 %
Chybu jsme našli, ale až po časovém limitu.
14,5 %
Ne, vůbec nenašli.
56,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 221 čtenářů.

Jak dopadlo hledání na zábavě u seniorů? Našli jste to, co tam chybí či přebývá? Pokud ano, zasloužíte si obdiv a pochvalu. Jestli jste chybu neobjevili, nic si z toho nedělejte. Hlavním úkolem byla zábava a procvičení vaší mysli. A co je vlastně hledanou chybou? Podívejte se na obrázek níže, který je bez chyby.

Foto: Pixabay - RosZie

A tento obrázek je bez chyby.

Už ji vidíte? Chybou na obrázku je chybějící zadní noha křesla, na kterém sedí starý pán. Ať už to pro vás bylo lehké či nikoliv, hlavní je, že jste se mohli na chvíli odreagovat od svých starostí. A potrénovat svůj zrak na příště.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz