Hlavní obsah
Hry

Uhádnete do 9 vteřin, kde je na obrázku chyba?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - dandelion_tea

Je čas na kávu. Pěkně si odpočinout, posedět a probrat vše důležité i nedůležité. Prohlédnout si fotky anebo si zkusit logicko-postřehovou obrázkovou hádanku. Jedna je právě zde.

Článek

Dvě ženy si také udělaly přestávku a zašly si popovídat na kávu. Daly si k tomu výborný pohár. A jedna ukazuje druhé obrázkovou hádanku, aby našla chybu do 9 vteřin. Dokáže to? Těžko říci. A dokázali byste to vy? Chcete to vyzkoušet? Dobře. Prohlédněte si následující obrázek dvou žen na kávě a najděte na něm chybu do 9 vteřin. Není to nikterak těžké a jistě se vám to povede. Pak to můžete dát hádat dalšímu třeba při kávě. Schválně kdo z vás bude lepší, respektive rychlejší. Tak se připravte a do 9 vteřin najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - dandelion_tea

Do 9 vteřin najděte chybu na obrázku.


Anketa

Našli jste na kávě chybu?
Ano našli a čas stačil.
63,3 %
Ano našli, ale čas nestačil.
9,3 %
Ne, nenašli.
27,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1440 čtenářů.


Čas na kávu vypršel a na vyřešení úkolu také. Jak úspěšní jste byli? Pokud jste úkol zvládli do 9 vteřin, tak jste skvělí a můžete se pochválit. Jestliže jste se s úkolem trochu trápili, vůbec nevadí, je tu pro vás pomoc. Níže je obrázek bez chyby a pomocí vzájemného srovnání již chybu jistě najdete.

Foto: Pixabay - dandelion_tea

Obrázek bez chyby.


Káva vypita, pohár smlsnutý a chyba nalezena. Super. Vše je tak, jak má být. A než se rozejdete za svými povinnostmi, tak ještě jedno sdělení. Chyba se ukrývá v chybějícím červeném podpatku ženy vpravo. A to je vše a teď zase do práce.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz