Hlavní obsah
Hry

Uhádnete, kde se skrývá chyba na obrázku?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Hobim

Mladá žena pracuje na notebooku v místnosti s úžasným obrazem. Její pracovní koutek je nezvyklý, ale zajímavý a přitahující pozornost. Jenže v oné magické pracovně se vyskytla chyba.

Článek

Neobvyklý pracovní koutek má své zvláštní kouzlo, kde dominuje opravdu úchvatný obraz. Nenechte se však oslnit nezvyklou krásou natolik, že byste nenašli skrytou vadu. Ač se to nezdá, tak na obrázku s pracující ženou se nachází chyba. Pokusíte se najít, kde je schovaná? Možná to nebude tak snadné, jak to vypadá. Ale vy si s tím jistě poradíte. A váš čas pro nalezení chyby je 11 sekund. Jdete do toho? Výborně! Jste-li plně odhodláni, vydejte se vstříc splnění úkolu a do 11 sekund najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - Hobim

Najděte do 11 sekund chybu na obrázku.

Anketa

Uhádli jste, kde je chyba?
Ano a ve stanoveném čase.
62,9 %
Uhádli. Ale až po delší době.
6,3 %
Ne, neuhádli.
30,8 %
Celkem hlasovalo 224 čtenářů.


Podařilo se vám v čase zdárně najít ukrytou chybu? Pokud ano, tak přijměte gratulaci. Jste velmi dobří. Jestliže stále hledáte, je tu pro vás pomoc v podobě obrázku bez chyby. Oba si vzájemně porovnejte a najít chybu bude snadné.

Foto: Pixabay - Hobim

Obrázek bez chyby.

Byla vám nápověda užitečná? Určitě ano. Pokud i přesto tápete, kde se chyba nachází, tak je tu řešení. Chyba se ukrývá z vašeho pohledu v levém oku kočky na obraze. Chybí jí v něm černá zornička. Bylo to snadné nebo vás to tentokrát malinko potrápilo? Ať už tak či onak, hlavně, že jste se na chvíli odreagovali a pobavili se. A o to jde především. Klid, pohodu a radost můžete kolem sebe šířit neustále.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz