Hlavní obsah
Hry

Úkol pro vás. Najděte v daném čase na obrázku chybu. Dokážete to?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Satheeshsankaran

Vánoce jsou sice ještě daleko, ale dopis Ježíškovi můžete psát již nyní. Stejně jako nakoupit vánoční balící papír. Ale pozor, aby nebyl chybný jako na obrázku. Najdete kde?

Článek

Možná se to zdá brzy, myslet již nyní na Vánoce. Ale čím dříve, tím méně stresu potom budete mít. Buďte však obezřetní i třeba při výběru balícího papíru, aby na něm nebyla chyba jako na obrázku. Budete schopni chybu na obrázku najít do 15 sekund? Zkuste to. Je k tomu potřeba jen bystrý a rychlý zrak. Když to dokážete, budete dobří. Není to tak jednoduché, jak se zdá. Připravte své postřehové schopnosti a do 15 sekund najděte na obrázku chybu.

Foto: Pixabay - Satheeshsankaran

Do 15 sekund najděte na obrázku chybu.

Anketa

Dokázali jste chybu najít?
Ano a stihli to v čase.
50 %
Ano, ale byl potřeba delší čas.
0 %
Ne, chybu jsme vůbec nenašli.
50 %
Celkem hlasovali 2 čtenáři.

Jak jste zvládli splnit úkol? Jestliže jste chybu dokázali najít do 15 vteřin, přijměte gratulaci za super výkon. Jste dobří. Pokud jste chybu najít nedokázali, nezoufejte. Určitě jste dobří zase v něčem jiném. A pro vaši útěchu se níže můžete podívat, kde se chyba nachází. Na označeném stromečku chybí žluté kulaté ozdoby. Chtělo to opravdu dobrý zrak. Skvělá práce. A teď můžete třeba napsat dopis Ježíškovi.

Foto: Pixabay - Satheeshsankaran

A tady je chybný stromek.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám