Hlavní obsah
Hry

Úsměv a banán, prosím! Najdete druhý jmenovaný?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Geralt

Tolik smějících se smajlíků pohromadě, musí vykouzlit úsměv snad každému. A navíc umí smajlíci vykouzlit banán. Jenže, kam se ztratil? Najdete ho?

Článek

Jeden zářivý úsměv vedle druhého a mezitím hledat banán? To je pohodička. Myslíte? Možná, že to až taková pohodička nebude. Najít banán mezi smajlíky totiž musíte do pouhých 6 vteřin! To vám budou muset oči slušně lítat, abyste banán do daného časového limitu našli. Pokuste se o to právě teď. Staňte se úspěšnými a do 6 sekund najděte na obrázku banán.

Foto: Pixabay - Geralt

Do 6 sekund najděte na obrázku banán.

Anketa

Objevili jste banán v daném čase?
Ano, objevili.
100 %
Banán jsme objevili, ale až po limitu.
0 %
Ne, banán jsme vůbec neobjevili.
0 %
Celkem hlasoval 1 čtenář.


Nekroutí se vám už oči z pátrání v rozesmátých smajlících? Hlavně, jestli jste dokázali v čase najít banán. Pokud ano, skvělá práce, zasloužíte si velký potlesk. Jestliže jste banán přehlédli, nezoufejte, nejste v tom sami. Na obrázku níže se můžete podívat, kde se banán nachází. A pak odhoďte smutek a nasaďte smajlíkový úsměv. Uvidíte, jak překvapivé má účinky.

Foto: Pixabay - Geralt

A tady je banán.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám