Hlavní obsah
Hry

Valentýnský romantický večer má jednu vadu. Přijdete na ní do 12 vteřin?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Dandelion_tea

Romantický večer na oslavu Sv. Valentýna je v plném proudu. Vše je do detailu připravené a naplánované. Přesto došlo k jedné chybě. Najdete jí?

Článek

Slečna je doslova uchvácena. Že by to bylo z nápadníka? Nebo z kytice růží? Či ze svíček nebo z celé té atmosféry? Možná, že zahlédla nějakou chybičku a je z ní překvapená. Nebo jí její nápadník mile překvapil. Každopádně projevy lásky jsou důležité nejen na Valentýna, ale i po celý rok. A i když se chybička vloudí, láska vše překoná. Ať jste zamilovaní nebo ne, je na vás, abyste Valentýnskou chybu našli. Máte na to krásných 12 vteřin. Tak co, dáte se do odhalování chyby na Valentýnském rande? Jestliže ano, ničím se nezdržujte, ať ty dva zamilované dlouho nevyrušujete. Do 12 vteřin najděte na obrázku chybu.

Foto: Pixabay - Dandelion_tea

Najděte chybu na obrázku do 12 vteřin.


Anketa

Objevili jste Valentýnskou chybu?
Ano a byla nalezena do 12 vteřin.
32,3 %
Ano, ale byla nalezena po delší době.
3,2 %
Ne, nalezena nebyla.
64,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 62 čtenářů.

Tak, jak dobří jste pozorovatelé? Unikla vám chybička nebo ne? Kdo se nenechal ničím vyvést z míry a chybu našel, je skvělý. Komu se to zatím nepodařilo pro toho je tu řešení. Obrázek bez chyby, který si níže prohlédněte a chyba je vaše. Takto jí již přehlédnout nemůžete.

Foto: Pixabay - Dandelion_tea

Obrázek bez chyby.



Už jí vidíte? Slečna je unesena nejen z celé té atmosféry, ale také z omamné vůně květin. Nápadník však žádnou omamnou vůni necítí. Čím to? Asi proto, že mu chybí nos. A to je ona hledaná Valentýnská chyba. Výborná práce! A teď už se jděte věnovat své drahé polovičce.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz