Hlavní obsah
Hry

Velikonoční postřehovka. Máte 15 sekund, abyste našli chybu a ne jednu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Alex_Serban

Velikonoční svátky již klepou na dveře. Abyste si je zpříjemnili, je tu zábavná velikonoční postřehovka. Musíte ve stanoveném čase najít chybu na obrázku. Vyzkoušíte to?

Článek

Přípravy na Velikonoce vrcholí. Jsou to svátky nejen spojené s pomlázkou, barvením vajíček a horou jídla, ale hlavně s oslavou ukřižování a zmrtvýchvstání Ježíše Krista. K hlavním tradicím patří barvení vajíček. Je mnoho druhů a způsobů, jak velikonoční vejce ozdobit.

I babička na obrázku se pustila do barvení vajíček. Ale, co to? Na obrázku se vyskytla chyba a ne jen jedna. Nachází se tam celkem chyby tři! Dokážete je všechny najít v časovém limitu, který je pro tento úkol stanoven na 15 sekund? Pokusíte se velikonoční postřehovku zdárně splnit? Velikonoční babička už na vás čeká a těší se. Zároveň všem přeje šťastné Velikonoce. A teď už se pusťte do plnění úkolu a do 15 sekund najděte na obrázku 3 chyby.

Foto: Pixabay - Alex_Serban

Do 15 sekund najděte na obrázku 3 chyby.

Anketa

Jak úspěšné bylo vaše velikonoční pátrání?
Velmi. Našli jsme všechny chyby v limitu.
8,6 %
Částečně úspěšné. Našli jsme všechny chyby, ale až po limitu.
9,9 %
Našli jsme v limitu jen jednu či dvě.
37,7 %
Vůbec nebylo úspěšné. Nenašli jsme žádnou.
43,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 151 čtenářů.

Velikonoční babička už má svá vajíčka nabarvená. Dokázali jste včas odhalit všechny tři chyby, které si pro vás připravila? Pokud ano, jste opravdu báječní a babička z vás má obrovskou radost. Jestliže je ještě nevidíte, má pro vás babička pomoc v podobě obrázku bez chyb. Porovnejte si je a chyby se náhle objeví.

Foto: Pixabay - Alex_Serban

Obrázek bez chyby.

Velikonoční postřehovka se dostala ke svému konci. Ať už jste byli úspěšní nebo ne, je tu pro vás všechny řešení úkolu. První chyba se nachází na babiččině zástěře, kde jí u laclu chybí jeden knoflík. Druhá chyba je na štětci, který drží v ruce, kde ho chybí druhá polovina. A třetí chyba se skrývá v nápisu Happy Easter, kde na konci slova Easter chybí písmeno r. Super. Velikonoční postřehovka je zdárně vyřešena. Všem krásné a klidné velikonoční svátky.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz