Hlavní obsah
Umění a zábava

Vítejte na párty, čeká vás tu velká výzva. Jdete do toho?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Ekkant

Párty je v plném proudu. Všichni se baví. Nechybí hudba, zpěv, balónky ani dárky. Vše se zdá být dokonalé. Ale jen do té doby, než si zkušené oko vše důkladně prohlédne a zjistí, že chyba se vloudila.

Článek

Pozornému oku neujde vůbec nic. Tudíž najít chybu, by pro něj neměl být problém. Ledaže by bylo tlačeno časem a nechalo se rozhodit. To už si však musí srovnat mozek. Pokud umíte vše sladit dohromady, můžete si své schopnosti ihned vyzkoušet. Na narozeninové párty se vyskytla chyba. Vy ji musíte najít. Ale máte na to jen 13 sekund. Pokusíte se zdolat tuto výzvu? Ano? Výborně! Neváhejte a jděte do toho!

Foto: Pixabay - Ekkant

Objevte chybu na party do 13 sekund.

Anketa

Dokázali jste vypátrat chybu na párty?
Ano, a dokonce v časovém limitu.
46,7 %
Ano, ale čas nestačil.
13,3 %
Ne, chybu jsme vůbec nenašli.
40 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 15 čtenářů.

Tak jak jste dokázali splnit tuto výzvu? Protančili jste se k chybě ladným krokem a s lehkostí? Nebo jste prohledali celou párty a nic podivného nenašli? Ať vaše návštěva párty dopadla jakkoliv, důležité je, že jste se při ní pobavili a vyčistili hlavu. A pro ty, co se jim nezadařilo, je níže obrázek bez chyby. Prohlédněte, porovnejte a chyba se vynoří.

Foto: Pixabay - Ekkant

Obrázek párty bez chyby.


A teď už k vám chyba jistě přitancovala. A kdeže byla na párty schovaná? Klukovi na jedné zelené botě chybí bílá tkanička. Vůbec si toho nevšiml a tančí dál. Vy jste byli skvělí, že jste ji našli a můžete se jít také někam pobavit.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz