Hlavní obsah
Hry

Vypátrat chybu do 15 sekund dokáží jen ti nejlepší. Zařadíte se mezi ně?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Jobinscaria

Najít na obrázku chybu, kde je vícero věcí a ještě k tomu ve stanoveném časovém limitu, není nikterak snadné. Chcete si zkusit, jak jste na tom vy? Jděte do toho.

Článek

Vyzkoušet si, jak dobré máte postřehové schopnosti, je příjemné a zábavné odreagování od různých starostí. A těch má každý dost a dost. Proto je na chvilku hoďte za hlavu a soustřeďte svoji mysl na nalezení chyby na obrázku. Chcete-li být opravdu dobří, musíte to zvládnout do 15 sekund. Budete možná také potřebovat trochu důvtipu a samozřejmě rychlé oči. Jste-li nachystáni, pusťte se do práce a do 15 sekund najděte na obrázku chybu.

Foto: Pixabay - Jobinscaria

Do 15 sekund najděte na obrázku chybu.

Anketa

Dokázali jste vypátrat, kde byla chyba?
Ano, dokázali a čas stačil.
77,3 %
Ano, dokázali, ale čas tlačil a nestačil.
6 %
Ne, vůbec nedokázali.
16,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 533 čtenářů.


Dalo vám včasné odhalení chyby zabrat nebo to byl klidný let? Ať už je to jakkoliv, zasloužíte si uznání. A kdo úkol hravě zvládl, tak ještě navíc pochvalu. Váš výkon je excelentní. Kdo si s tím trošku láme hlavu, už nemusí. Na pomoc vám přilétá níže obrázek bez chyby, který vám usnadní chybu odhalit.

Foto: Pixabay - Jobinscaria

Obrázek bez chyby.

Jak již asi správně tušíte, chyba se nalézá na letadle. A víte kde? Pilotům v kokpitu chybí čelní skla. Bez těch by se letělo hodně špatně. Kdo jste na to přišel, gratulujeme. A tím chvilka relaxace končí. Tak zase příště.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz