Hlavní obsah
Umění a zábava

Zimní obrázek domu u jezera má jednu chybu. Víte jakou?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Genimax

Romantický dům v zasněžené večerní krajině na břehu jezera nemá chybu. Ba ne, má. Jedna chybička se do obrazu přeci jen vloudila. Dokážete jí najít do 12 sekund?

Článek

Obrázek nádherného domu na břehu zimního jezera je úžasný a nevypadá, že by něco bylo špatně. Přesto se malá chybička vloudila a něco je jinak než má být. Ale co? To je záhadou. A vaším úkolem je tuto záhadu vyluštit a chybu na obrázku najít. Ale, aby to nebylo jen tak jednoduché, protože v životě také není nic jednoduché, musíte chybu najít do 12 sekund. A to už je opravdová výzva. Troufnete si? Ano? Tak to je skvělé. Můžete se pustit rovnou do práce. A jako správný detektiv chybu včas objevit.

Foto: Pixabay - Genimax

Najděte chybu na obrázku do 12 sekund.

Anketa

Našli jste v požadovaném čase chybu na obrázku?
Ano, našli jsme jí včas a bez větších problémů.
84,8 %
Chybu jsme našli, ale čas nám nestačil.
5,8 %
Ne, chybu jsme vůbec nenašli.
9,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 363 čtenářů.

Detektivní práce skončila. Tak jak jste dopadli tentokrát? Můžete slavit úspěch nebo se to nepovedlo? Ať už vaše pátrací akce dopadla jakkoliv, hlavní je, že jste si procvičili mozek i zrak a dobře jste se pobavili. A také se odreagovali od stereotypu všedních dní. A chcete znát správnou odpověď? Tak se podívejte na obrázek níže.

Foto: Pixabay - Genimax

A tady je obrázek bez chyby.


Už chybu vidíte? Ano, je to chybějící komín v odrazu vody jezera. Pokud jste chybu našli, jste dobří a pokud ne, nevadí, můžete zkusit štěstí příště.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz