Hlavní obsah
Hry

Zimní obrázek se sněhulákem ukrývá chybu. Troufnete si na ní?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - dandelion_tea

Nejen postřeh a bystrý zrak, ale také logické uvažování je třeba při řešení obrázkové hádanky. Musíte zapojit mozek, oči a být co nejrychlejší. Jste připraveni to vyzkoušet?

Článek

Všechny tyto smysly budete potřebovat při odhalování chyby na zimním zasněženém obrázku se sněhulákem. Vánoce jsou již dávno pryč, ale zavzpomínat na ně můžete kdykoliv. Zima je však v plné síle, tak si čekání na jaro můžete zpříjemnit zábavnými úkoly pěkně v teple. A hromady sněhu ani sněhulák vás nerozhází. Co by vás však mohlo rozhodit, je chyba, která se nachází někde na obrázku. Musíte ji najít do 15 sekund. Jste-li připraveni, pusťte se do úkolu.

Foto: Pixabay - dandelion_tea

Najděte chybu na obrázku do 15 sekund.

Anketa

Dostala chyba vás nebo vy jí?
Chyba neměla šanci, byla nalezena do 15 sekund.
25,2 %
Chyba si se mnou pohrála trochu déle, ale nakonec byla objevena.
7,6 %
Chyba mě totálně dostala, stále jí nevidím.
67,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 250 čtenářů.



Zvítězila chyba nad vámi nebo vy nad ní? Pokud jste jí zdolali, můžete se radovat. Patříte k těm nejlepším. A jestli vás chyba porazila, nesmutněte, příště nad ní jistě vyhrajete. Pro útěchu je níže obrázek bez chyby. Při vzájemném porovnání jí určitě najdete.

Foto: Pixabay - dandelion_tea

Zimní obrázek bez chyby.



Nyní už chybu jistojistě vidíte. Pokud přeci jen ještě tápete, je tu pro vás řešení. Chyba na obrázku je ukrytá v prvním horním světýlku na stromečku, kde chybí plamínek. Oči i mozek jsou pro dnešek procvičeny, tak můžete sbírat síly na další úkol.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz