Hlavní obsah
Hry

Zvládnete do 20 vteřin najít na obrázku 3 chyby?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - RosZie

Děti milují venkovní hřiště a proto tam bývá často plno stejně jako na obrázku. Jenže na něm není na hřišti vše úplně v pořádku. Došlo tam k několika chybám. Dokážete je najít?

Článek

Atrakce na dětském hřišti jsou plné veselých dětí. Vydovádět se na prolézačce, klouzačce či houpačce miluje snad každé dítě. Všichni si užívají krásný den. Jenže na obrázku dovádějících dětí na hřišti není vše v pořádku. Vyskytla se tam chyba a ne jedna, jsou tam dokonce chyby tři! Jste schopni je všechny dohledat? Na celou pátrací akci máte 20 vteřin. Zvládnete tento náročný úkol bez ztráty kytičky? Pokud si troufáte, jděte do toho a do 20 vteřin najděte na obrázku 3 chyby.

Foto: Pixabay - RosZie

Najděte do 20 vteřin 3 chyby.

Anketa

Zvládli jste v čase najít všechny 3 chyby?
Ano, zvládli.
20,9 %
Našli jsme v čase jen některé.
37,2 %
Našli jsme všechny, ale až po delší době.
9,7 %
Nenašli jsme žádnou.
32,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 196 čtenářů.

Konec hraní na hřišti se blíží. Stihli jste najít všechny chyby? Jestli ano a ještě k tomu v limitu, tak jste opravdu moc dobří. Pro ty ostatní je tu malá nápověda. Podívejte se na obrázek níže, který je bez chyb. Vzájemně si je prohlédněte a chyby také jistě objevíte.

Foto: Pixabay - RosZie

Obrázek bez chyb.


Podařilo se je najít? Určitě ano. A kdo přeci jen ještě tápe, tak je tu řešení. První chyba se nachází na prostředním červeném houpacím koníkovi, kterému chybí péro. Druhá chyba je na klouzačce, které chybí žebřík, po kterém se leze nahoru. A třetí chyba se vyskytuje na prolézačce, kde ve druhé řadě shora úplně vpravo pod chlapcovou rukou chybí modrý kulatý úchyt. Zábavné hraní na hřišti je u konce. Zábavě zdar!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz