Hlavní obsah
Hry

Pochopte, proti komu sázíte

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Seznam.cz

Vědět, proti komu stojíte, je největší klíč k úspěchu profesionálního sázkaře. Musíte mít jasno v tom, proti komu sázíte.

Článek

Můžete být druhým nejlepším hráčem pokeru na světě, ale pokud budete hrávat proti nejlepšímu hráči na světě, v dlouhodobém horizontu prohrajete.

Můžete být 2000. nejlepší hráč, ale pokud hrajete proti 2500. nejlepšímu hráči, pravděpodobně nad ním budete v dlouhodobém horizontu vyhrávat.

Totéž platí pro kurzové sázení. Někteří bookmakeři jsou mnohem lepší v některých soutěžích a sportech, než jiní. Stejně tak můžete mít skvělý přehled o nějaké soutěži, ale pokud jdete proti obrovským sázkařským syndikátům, musíte mít naprosto jasno v tom, v čem proti nim máte výhodu. Bez výhody totiž dlouhodobě nebudete v zisku.

Uvedu dva příklady pro lepší porozumění. Tipsport je třeba skvělý v tvorbě kurzů na českou hokejovou Extraligu a je velice obtížné je dlouhodobě porážet. Zde jim musím dát kredit, hokej opravdu umí a jsou v něm světová špička.

Druhým příkladem je sázková společnost Pinnacle (v ČR nedostupná) pro profesionální sázkaře, která před pár lety koupila špičkový syndikát tenisových sázkařů, kteří tak přešli na „druhou stranu“ a výrazně zlepšili jejich, do té doby již tak skvělé, kurzy na tenis.

Je potřeba si najít soutěž a sport v němž máte výhodu nad daným bookmakerem. Tam, kde ji nemáte, tak je lepší sportovně uznat porážku a danou soutěž nesázet.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám