Hlavní obsah
Hry

Vypadá to příliš dobře na to, aby to byla pravda

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Jan Bartoníček

Pokud kurzy vypadají na první pohled příliš dobře, vždy by se vám v hlavě měla rozsvítit kontrolka. V dnešní době se jen zřídkakdy stává, že by se lidé v kurzech tak mýlili. Může se to stát, ale je pravděpodobnější, že jste něco přehlédli.

Článek

Dříve to nebylo neobvyklé, ale sázkové kanceláře i sázkaři se zlepšují a zjevné chyby už prakticky neexistují. Možná jste jen špatně pochopili pravidla sportu nebo události, někdo má informace, které vám nejsou známy atd. Důvodů může být celá řada. Než uzavřete sázku, vše si důkladně ověřte.

V sázení platí jednoduchá úměra - čím menší sport, tím větší šance na velké chyby. Jak jsem zmiňoval v jednom z předchozích článků, tak ve fotbalové Premier League je téměř nemožné najít velké chyby. Naproti tomu u dostihů jsou informace o koních naprosto klíčové a povědomí trhu je výrazně nižší.

Při sázkách proto postupujte opatrně a respektujte trh. Pokud se vám kurzy zdají mimo realitu, dost možná jste mimo realitu vy.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám