Hlavní obsah
Hry

Sázení: Specializace

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: pixabay.com

Dalším klíčem k úspěchu je specializace na určitou oblast sázení (ligy, sporty, typy sázek). Ať už si vyberete jakoukoli oblast, musíte se stát nejlepšími.

Článek

Ať už si myslíte, že máte jakoukoli výhodu, jedna věc je jasná. Abyste tuto výhodu získali a aby se vám v konečném důsledku vyplatila, musíte být opravdu dobří v tom, co děláte. Vybírejte proto moudře. Oblast kurzového sázení je velice konkurenční a nestačí být jen průměrný. Musíte patřit mezi nejlepší. Je mnohem snazší být nejlepší ve sportu, ligách nebo bet typech, kde je konkurence nižší.

Pokud se rozhodnete, že fotbalová Premier League je to, kde jsou vaše znalosti nejvyšší a na kterou chcete sázet, musíte pochopit, že na celém světě jsou také miliony dalších lidí, kteří o ní mají vysoké znalosti. Fotbal v národní lize už zdaleka tolik lidí nezná a konkurence je tak výrazně nižší.

Mnoho špičkových sázkařů je toho skvělým příkladem. Mnoho z nich je proslulými svými odbornými znalostmi v nižších fotbalových ligách a také v mnohem menších sportech. Mnoho z nich vlastně předběhli svou dobu, vybrali si méně konkurenční trhy a vydělali na tom.

Zkuste se specializovat na určité typy koňských dostihů (rovinové, steeplechase). Specializujte se na nižší fotbalové nebo hokejové ligy. Specializujte se na některé menší tenisové turnaje. Specializujte se na sázky na rohové kopy nebo na žluté karty, případně na střely. Zkrátka na trhy, o kterých je obecně menší povědomí. Nicméně, je důležité zmínit, že v případě úspěchu se brzy ocitnete na radaru sázkovek a bude obtížné získat potřebnou likviditu. Limity na nižší soutěže a specifické bet typy jsou zpravidla nižší a pokud na ně chcete sázet větší sumy, velice rychle na sebe upoutáte pozornost bookmakerů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám